Mor Meneşekler Arena’ya geliyor

Fatih Terim’in eski takımı Fiorentina, hazırlık maçı için İstanbul’a gelecek ve Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile karşılaşacak…

Galatasaray’da hazırlık karşılaşması belirsizliği sona erdi. İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina, 8 Ağustos’ta Galatasaray ile bir hazırlık mücadelesi oynayacağını resmi sitesinden duyurdu. Türk Telekom Arena’da oynanacağı açıklanan mücadelenin başlama saati ise 22.00 olarak gösterildi. Maç D-Smart’ta naklen yayınlanacak.

İtalyan ekibi açıklamasında ayrıca eski teknik direktörleri Fatih Terim’in, sarı-kırmızılı ekibi çalıştırdığına da dikkat çekti.

Terim ve Ujfalusi için duygusal maç
Floransa halkı tarafından da ‘İmparator’ lakabını almayı başaran ve Fiorentina’dan ayrılıp Milan’ın başına geçmesine rağmen unutulmayan Terim için, 8 Ağustos’ta saat 22.00’de oynanacak bu karşılaşma çok özel bir anı niteliği taşıyor. Bu arada Cim Bom’un Çek stoperi Ujfalusi de 2004-2008 yılları arasında Fiorentina forması giymiş ve kulübün efsaneleri arasına girmişti.

Galatasaray bu maçtan 4 gün sonra 12 Ağustos’ta Fenerbahçe ile Süper Kupa finali oynayacak.

TV YAYINI: D-SMART


BİLGİ:
Fenerbahçe ve Trabzonspor’un 2013, Galatasaray’ın 2018, Beşiktaş’ın ise 2023 tarihine kadar oynayacağı Hazırlık Maçları D-Smart‘ta.

 

 

Kategoriler: FeaturedFutbolHaberler

Etiketler: