Fatih Terim’in saçma kumarı

serhat ulueren

Bu Eboue’ye daha ne kadar tahammül edecek G.Saray teknik direktörü Fatih Terim anlamak mümkün değil. Seni 3-0 biten Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk Real Madrid maçında yakan, Türk Telekom Arena’da G.Birliği’ne 1-0 kaybettiğin maçta Belçikalı rakibinin küçücük dokunmasında kendini yere atıp golü yediren yine Eboue.

Dün ağır çekimde pozisyonu izleyen Webo’nun Eboue’ye faul yaptığını düşünebilir ama normal çekimde Eboue, Webo’nun önüne geçerken zaten kayıyor ve düşüyor. Bence faul kesinlikle yok. G.Saray’da sahanın en kötü ismi yine Hamit.

Yedikleri ilk golde topu faul gerekçesiyle bırakıyor, F.Bahçe’de Webo topu alıyor, veriyor, Gökhan Gönül ortalıyor, Gökhan Zan, Melo ve Semih izliyor ve topa hareketlenen Webo golü atıyor. Kısacası G.Saray tam takım uyuyor.

EVLERE ŞENLİK GOLLER

Eee şampiyon oldular, antrenman yok, kamp yok, senin hocan yine kulübede ve soyunma odasında yok, rakibin gol atacak mecali yok ama iki gol yiyorsun, ikisi de evlere şenlik.

F.Bahçe takımı iddia ediyorum 34 haftanın 33 haftasında rakiplerine yenilebilir ama Kadıköy’de G.Saray’ı bu zihniyetle ne zaman oynarlarsa oynasın yener. Enazından yenilmez.

Çünkü karşılarında G.Saraylı futbolcuları görünce şahlanıyorlar, buna rakip teknik direktörün aylardır doğru dürüst maç oynamayan Johan Elmander’i orta sahanın ortasında oynatma gibi saçmalıkları eklenince F.Bahçe’nin G.Saray’ı mağlup etmesi çok kolay oldu.

SNEIJDER NEREDE?

Sneijder yok, neden diye soruyorsun, kimi akrabası öldü 2 gün antrenma çıkmadı ondan diyor, kimi de ağrısı vardı ondan oynamadı diyor. Kısacası neden oynamadığını bilen Terim dışında kimse yok. Terim’e sorsan hemen bir bahane üretir. Şimdi Terim bana kötülerin kötüsü Hamit’e nasıl bu kadar tahammül ettiğini ve neden ısrarla görev verdiğini, Elmander’e hangi düşünceyle orta sahanın ortasında görev verdiğini, Dany gibi çabuk bir oyuncuyu neden oynatmadığını anlatsın.

YENİLGİ TERİM’E SORULMALI

Evet G.Saray şampiyon oldu, kutlamak lazım ama F.Bahçe’nin ölüsü bile yetti G.Saray’a. Üstelik G.Saray’ın hiçbir stresi yoktu, dedik ya şampiyondu zaten onlar. Bahanesi ve mazereti olmayan G.Saray favori çıktığı maçta Kadıköy’de yine kaybetti.

Neden mi kaybetti? Çok bilen Fatih Terim’e sormak lazım.

Serhat Ulueren / Vatan

Kategoriler: FutbolTürkiye

Etiketler: