Neymar’da sona doğru

Neymar-Brazilya02

Son yılların en büyük transferi için artık sadece Neymar’ın kararı bekleniyor…

Uzun süredir Santos’la Brezilyalı yıldız Neymar’ın transferi için girişimlerde bulunan Barcelona, sonunda bu transferde mutla sona ulaşmaya çok yakın…

Katalan ekibinin yöneticileri uzun uğraşlar sonucunda Brezilya Serie A ekiplerinden Santos’u ikna etmeyi başardılar ve Santos asbaşkanı Odilo Rodrigues de yıldız oyuncuyu satmak konusunda ikna olduklarını Brezilya basınına yaptığı açıklamada duyurdu. Ancak Santos yetkilileri masada bir teklifin daha bulunduğunu ve bu teklifin de Real Madrid’e ait olduğunu ifade etti.

Bu görüşmelerin ardından bu sabah kulüp binasına babasıyla birlikte gelen Neymar da kulüp binasından çıkarken Brezilya basınına yaptığı açıklamada “Bu, hayatımın en mutlu anı” şeklinde konuştu.

Öte yandan Barcelona’nın ezeli rakibi Real Madrid de Santos’a daha önce Neymar için bir teklif sunmuştu. İspanyol basınında son dakika olarak geçilen haberlere göre Neymar, bu iki tekliften hangisini seçeceğini çok kısa bir süre içerisinde açıklayacak. Yine İspanyol basınında çıkan haberlere göre Barcelona bu transferde Real’e göre bir adım önde olarak gösteriliyor.

Kategoriler: Futbolİspanya

Etiketler: