Es-Es’ten Eneramo’ya kanca

Kırmızı-Siyahlılar transferde harekete geçti. Ersun Yanal, Nijeryalı forvetin alınmasını istedi. Yönetim temasa geçti. Golcü futbolcunun da Es Es’e sıcak baktığı öğrenildi.

Eskişehirspor transferde tekrar düğmeye bastı.. Kırmızı-Siyahlılar, Batuhan Karadeniz’in teknik direktör Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakılması ve gözden çıkarılmasının ardından hücuma takviye için kolları sıvadı. Ersun Yanal’ın bu bölgeye alınması istediği ilk ismin Michael Eneramo olduğu öğrenildi. Es Esli idarecilerin, geçen sezon Sivas’ta çıktığı 34 lig maçında 15 gol atan Nijeryalı futbolcuyla görüşmelere başladığı kaydedildi. Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen kendisine kulüp bulamayan ve bonservisi elinde olan 27 yaşındaki futbolcunun da Eskişehir’e gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

Batuhan satış listesinde

Eskişehirspor’un Avrupa Ligi’nde de mücadele etmesinden dolayı teklife olumlu bakan Eneramo’nun yıllık alacağı konusunda uzlaşma sağlanması halinde bu hafta içinde ülkesinden Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Bu arada Eskişehirspor, altyapıda antrenmanlarını sürdürecek olan Batuhan’ı satış listesine koydu.

 

Kategoriler: FeaturedFutbolHaberler

Etiketler: