Bahis Önerisi: 285 Verona – AC Milan

Milan-Balotelli

İtalya Serie A’da ilk hafta maçı.. Ligin yeni ekibi Verona sezona İtalya Kupası’nda Palermo deplasmanında elde ettiği 1-0’lık galibiyetle başladı. Tecrübeli golcü Luca Toni takımın tek golünü atarak arkadaşlarıyla hemen uyum sağladığını gösterdi. Milan ise transfer döneminde Poli ve Saponora dışında sessiz kaldı diyebiliriz. Şampiyonlukta Juventus’u ne kadar zorlayabilirler, şüpheli. Ancak genç ve dinamik bir kadroları var. Sezon öncesi birçok kez izleme şansı bulduğumuz Milan savunmada zaman zaman sıkıntılar yaşasa da hücum hattında Balotelli, El Shaarawy ve Boateng ile etkili oldular. Bu karşılaşmada Muntari ve Pazzini forma giyemecek. İddaa severler banko kupnları için bu maçı riske etmesinler. İdeal kuponlar ise orta güvenle “2” ve “GOL VAR” seçeneğini düşünebilir.

KANAL: (19:00) Tivibu

UYDU KANALLARI: (19:00) Az TV, Setanta Ireland, Sky Calcio 1 / HD, SportKlub (Hungary), Sky Super Calcio, SuperSport 5 [ZA], Al Jazeera Sport +3, Sport TV3 / HD, RAI Italy 3 Africa, Al Jazeera Sport +7, C+ Futbol (Spain), Dolce Sport / HD, Sport 5 (Israel) / HD, bTV Action, TRK Futbol+, Digi Sport 2 (romania), Arena Sport 4 (serbia), beIN Sport 2 / HD, Setanta Sports Euro Asia, NTV Plus Futbol 2 / HD, SuperSport 1 (alb) / HD, TV4 Sport Xtra HD (swe), Arena Sport 1 / HD (cro), OTE Sport 4, Al Jazeera Sport HD3

Az TV Biss key: 1234560065432100

* * *
Verona – Milan maçını internetten şifresiz CANLI izlemek için TIKLAYIN!  (Linkler maçın başlamasına 5 dakika kala açılacaktır.)
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Verona’da Ragatzu ve Agostini yok.

Milan’da Muntari cezalı. Bonera, Pazzini, Vergara sakat. Saponara, Traore ve Gabriel şüpheli.

İddaa oranları
3.60  3.30  1.60 (ALT 1.70 – ÜST 1.65) GOL VAR 1.55

Muhtemel 11’ler

Verona (4-3-3): Rafael; Cacciatore, Moras, Maietta, Martinho; Jorginho, Donati, Hallfredsson; Jankovic, Luca Toni, Gomez.

Milan (4-3-3): Abbiati; Abate, Mexes, Zapata, Constant; Nocerino, Montolivo, Poli; Niang, Balotelli, El Shaarawy.

Kategoriler: Featuredİtalya

Etiketler: