İddaa Önerisi: 465 Türkiye (U21) – Malta (U21)

Turkiye05

Avrupa U21 Elemeleri 7. Grup’ta yer alan Türkiye ilk maçında Polonya’ya deplasmanda 3-1 mağlup olmuştu. Bugün Malta’yı konuk edecek olan U21 Milli Takımımız, Salı günü de İsveç ile karşılacak yine Kasımpaşa Stadı’nda.. Enes Ünal, Okay Yokuşlu, Kerim Frei, Musa Çağıran gibi oyunculardan kurulu olan Türkiye’ye açılan 3 gol handikaplı oran çok düşük. Malta defansif anlamda dirençli bir takım. Abdullah Ercan ve futbolcular eminiz ki esas İsveç maçını düşünüyor. Malta karşısında favoriyiz ancak en az 4 farklı galibiyete açılan 1.40’lık oran yerine “02 Çifte Şans2.02 orandan çok daha mantıklı olacaktır. İddaa severler banko kuponlarında bu maçtan uzak durmalı. Cazip oran arayan sistem ve sürpriz kuponlar Türkiye 3-0 galip gelse bile “02 Çifte Şans” tahmini ile kazanacaklar.

ORAN DEĞİŞTİ: 02 Çifte şans oranı 1.62 oldu.

BİLGİ: Maçı futbolseverler Kasımpaşa Stadı’nda ücretsiz izleyebilecek.

SAAT: 19:00

* * *
Türkiye (U21) – Malta (U21) maçını internetten şifresiz CANLI izlemek için TIKLAYIN!  (Linkler maçın başlamasına 5 dakika kala açılacaktır.)
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Türkiye’de Engin Bekdemir kırmızı kart cezalısı.

İddaa oranları
1.70  4.30  2.60  (02 Çifte Şans 1.62) Bilgi: 3 gol handikaplı oranlardır.

Milli Takım U21 Kadrosu:
Gökay Iravul, Kamil Ahmet Çörekçi (Adana Demirspor), Berkay Can Değirmencioğlu (Ankaraspor), Ömer Kahveci, Enes Ünal, Musa Çağıran (Bursaspor),  Oğuzhan Berber, Sezer Özmen (Çaykur Rizespor A.Ş.), Ozan Evrim Özenç (Denizlispor), Aytaç Kara (Eskişehirspor), Ahmet Yılmaz Çalık, Uğur Çiftçi (Gençlerbirliği), Okay Yokuşlu (Kayserispor), Bülent Cevahir (Manisaspor), Emrah Başsan (MP Antalyaspor), Ömer Ali Şahiner (Torku Konyaspor), Yusuf Erdoğan (Trabzonspor A.Ş.), Aykut Özer (Eintracht Frankfurt), Kerim Koyunlu (Fulham), Alpaslan Öztürk (Standart Liege).

Malta U21 Kadrosu:
Jurgen Borg, Matthew Tabone, Johann Bezzina, Bjorn Kristensen, Jean Paul Farrugia (Hibernians FC), Yenz Cini (Valletta FC), Sacha Borg, Clyde Borg, Brooke Farrugia, Stephen Pisani (Floriana FC), Ryan Camenzuli, Zach Muscat, Ryan Scicluna (Birkirkara FC), Louis John Cutajar, Daren Falzon (Naxxar Lions FC), Christian Grech, Jurgen Pisani (Pieta Hotspurs FC), Lydon Micallef (Balzan FC).

 

Kategoriler: FeaturedTürkiye

Etiketler: