Sağlam kuponum var

Semih-

Herkese merhaba,

Bundan sonra bende Günün Bankosu’ndayım. Umarım hepimize hayırlı olur. Milli maçlar için tek Banko kuponumu sizlerle paylaşıyorum. Fazla riske gerek yok, az olsun öz olsun. Tahmin ve yorumlarımla umarım sizlere yol gösteririr. Bol şanslar, bol kazançlar.

Gürcistan – Fransa : Ev sahibi gol yemeden bitirecek – Hayır (1.11)

Fransa bana göre Milli takımlar seviyesindeki en kaliteli kadrolardan birine sahip. Ancak bir türlü istenilen seviyeye gelemedi uzun yıllardır. Kadrosunda Dünyanın En İyi Oyuncusu ödülüne sahip olan Franck Ribery dışında, Arsenal’in forveti Giroud gibi, bu sene lige Marsilya’nın iyi başlamasında en büyük pay sahibi olan Payet, Valbuena gibi hücum gücü yüksek oyuncuların yanı sıra, defanslarında Evra, Koscienly ve Sagna gibi Premier Lig’de uzun zamandır mücadele eden tecrübeli oyunculara sahip. Fransa, İspanya ile grup liderliği için mücadele ediyor ve mutlak galibiyet arıyor. Gürcistan deplasmanında galibiyete yakın taraf. Gol veya goller bulacaktır.

Finlandiya – İspanya : Maç sonucu 2 (1.25)

İspanya ile ilgili yorum yapmaya gerek yok. Yedek oynuncularından bile kadro kurulsa herhangi bir şampiyonada zirveye oynar. Ancak son Finland’ya maçında akıl almaz pozisyonlar kaçırmış ve Pukki’nin 79. dakikada attığı golü çıkaramamış maç 1-1 sona ermişti. İspanya bu sefer süprize izin vermeyecektir. Grup liderliği için bu maçı farklı kazanacaktır. İsteyenler handikap deneyebilir.

Almanya – Avusturya : Maç sonucu 1 (1.25)

Almanya grupta açık ara lider. Alman ekolü son yıllarda Bayern Münih ve Dortmund’la beraber dünyayı kasıp kavurdu. Ancak milli takım düzeyinde son 2 hazırlık maçında beklenmedik bir şekilde ‘Alman disiplininden’ koptu ve Paraguaydan 3, Amerikadan 4 gol gördü kalelerinde. Bu sefer Avusturya’nın karşılarında durma şansı yok. Maçın handikaplı 1 biteceğini düşünüyorum ama 1.25 oran Almanya’nın galibiyeti için oldukça değerli. Riske gerek yok.

İngiltere – Moldova : Maç sonucu 1 (1.08)

İngiltere her zaman kulüp düzeyinde Avrupa’da zirvede yer almıştır. Ancak milli takımlar düzeyinde bir türlü istediği yere ulaşamadı.
Grupta Karadağ’ın 1 maç eksiğiyle 2 puan arkasında 2. sırada. Bu maçta rakip Moldova. Takımın yıldızı Rooney’in oynaması şüpheli. Ancak sezona Liverpool’da adete şov yaparak başlayan Sturrigde var. İngiltere’nin maçı ilk yarıdan koparacağını düşünüyorum.

İsviçre – İzlanda : Maç sonucu 1 (1.33)

İsviçre Milli takımlar düzeyinde adından sık sık söz ettirmeye başladı. En son evindeki hazırlık karşılaşmasında Brezilya’yı 1-0 mağlup etti. Hücum oyununu seven bir yapısı var. Kadrosunda Shaqiri, Xhaka, Gökhan İnler, Stocker, Barnetta gibi hücum silahları var. Grupta liderliği garantilemek istiyorsa bu maçı kazanmak zorunda. Evinde oldukça iyi mücadele eden bir ekip. Bu maçı da kazanacaktır.

Banko Kuponum
İsviçre – İzlanda 1
İngiltere – Moldova 1
Finlandiya – İspanya 2
Almanya – Avusturya 1
Gürcistan – Fransa: Ev sahibi gol yemeden bitirecek : Hayır

Toplam Oran: 2.49 (Tempo)

Sarı Semih
https://twitter.com/Levisemih

 

Kategoriler: Hazır Kuponlar

Etiketler: