İddaa Önerisi: 437 Schalke – Chelsea

Chelsea07

Şampiyonlar Ligi E Gubu maçı.. Sezona çok kötü giriş yapan ve sakatlıklarla boğuşan Schalke ligde son iki maçını kazanarak moral buldu. Ancak savunmaları çok güven vermiyor. Son 4 lig maçında yedikleri gol sayısı 10! Sezona eski teknik direkötür Mourinho ile başlayan Chelsea’de ise taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başlıyor. “Maviler” son lig maçında Cardiff’i şahane gollerle farklı mağlup edip Arsenal’in ardından ikincilik koltuğuna oturdu. Grupta Schalke’nin 6, Chelsea’nin 3 puanı var. İngiliz ekibi kazanmak zorunda. İddaa severlere banko ve ideal kuponlarda önerimiz “2“, “GOL VAR” ve “ÜST” tahminleri olacak. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

UYDU KANALI: (21:45)  Setanta Sports 1, Sky Calcio 5 / HD, Sky Sports 2 (uk), ViaSat Xtra 1, Sport TV2 / HD, SuperSport 6 [ZA], Nova Sports 7 (Hellas), Viasat Sport (Nor), Al Jazeera Sport +7, Arena Sport 1 (serbia), Sport 1 (Israel), NTV Plus Sport On-Line, Viasat Sport (swe), Sky Sports *RED button, Arena Sport 2 / HD (cro), beIN Sport Max 4, C+ Liga Campeones 5, MTV 3 Max Sport 2, SuperSport 4 HD (alb), Arena Sport BİH, GMG Sport 1, Sky Sport 3 (germany) / HD3

* * *
300 TL BONUS!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Hiperbet‘ten 300 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Schalke’de Hildebrand ve Boateng iyileşti. Sakatlıkları süren Farfan, Papadopoulos, Obasi, Annan ve golcü Huntelaar forma giyemeyecek.

Chelsea’de hafif sakatlığı bulunan Schürrle büyük ihtimal oynayacak. Sakatlıkları süren Ashley Cole yine yok.

İddaa oranları
2.70  3.30  1.90 (ALT 1.75 – ÜST 1.60) GOL VAR 1.45

MUHTEMEL 11’LER

Schalke: Hildebrand – Uchida, Höwedes, Matip, Aogo – Neustädter, Goretzka – K.-P. Boateng, M. Meyer, Draxler – Szalai

Chelsea: P. Cech – Ivanovic, Cahill, Terry, Bertrand – Ramires, David Luiz – Schürrle, Oscar, Hazard – Fernando Torres

 

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa TahminleriİngiltereŞampiyonlar Ligi

Etiketler: