İddaa Önerisi: 748 Fenerbahçe Ülker – Laboral Kutxa Vitoria

FB Ulker

Euroleague TOP 16’da Fenerbahçe Ülker, E Grubu’nun 6. haftasında İspanya temsilcisi Laboral Kutxa’yı konuk edecek. Birer galibiyetli iki takımın mücadelesi saat 21:45’te başlayacak ve NTV Spor Smart’tan canlı yayınlanacak.

Top 16 turunda 5 maçta 1 galibiyet alan Fenerbahçe Ülker, grubunda son sırada yer alıyor. Bu sezon Devler Ligi’nde evinde oynadığı 7 maçın sadece 2’sini kaybeden temsilcimiz, kendisiyle aynı puana sahip Laboral Kutxa karşısında galip gelerek üst tur için şansını sürdürmek istiyor.

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Fenerbahçe Ülker’de Oğuz Savaş ve İlkan Karaman’ın yanı sıra Gasper Vidmar ile Kenan Sipahi de sakatlıkları sebebiyle forma alamayacak. Yeni transfer Blagota Sekulic ise forma giyebilecek.

Laboral Kutxa’da Lamont Hamilton ve Thomas Huertel sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Grip olan Fabien Causeur ve hafif sakatlığı bulunan Peppe Poeta’nın durumu ise maç saatinde belli olacak.

İddaa Handikap Rakamları
Fenerbahçe Ülker (-8.5) – Laboral Vitoria (+8.5)
Toplam sayı baremi: (155.5)

* * *
İLK ÜYELİK BONUSU 400 TL
Günün Bankosu ziyaretçilerine Betebet.com‘dan 400 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KANAL: (21:45) NTV Spor Smart, www.megamacizle.com

TAHMİN: TOP 16’da beklenmedik mağlubiyetler alan Fenerbahçe Ülker eğer bu maçtan da kötü sonuç alırsa son 8 hayal olabilir. Taraftarının da büyük desteği ile bugün hata yapacağını düşünmüyoruz. Laboral bu anlamda uygun bir rakip. Bahisseverlere önerimiz Betebet.com‘un açtığı 1.45 oranıyla “Fenerbahçe Ülker -4.5” ve 1.75 oranıyla “İlk Yarı Fenerbahçe Ülker -3.5” seçenekleri olacak.

 

Kategoriler: BasketbolFeaturedİddaa TahminleriİspanyaTürkiye

Etiketler: