İddaa Önerisi: 421 Manchester United – Bayern Münih

Bayern-Ribery

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçı.. Devler Ligi’nin son şampiyonu ve bu sezonun da en ciddi favorisi olan Bayern Münih, kötü bir yıl geçiren Manchester United’a konuk oluyor. Ev sahibi ekip bu sezon ligde büyük takımlara karşı hep kaybetti. Menajer David Moyes’e taraftarın yoğun tepkisi söz konusu. Bir önceki turda 2-0’ın rövanşında Yunan ekibi Olympiakos’u 3-0 ile elediler ancak bugün işleri kolay olmayacak. Üstelik Robin van Persie sakat, Evra cezalı.. Bundesliga’da şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Bayern Münih ise 19 maçlık galibiyet serisini Hoffenheim karşısında alınan 3-3’lük beraberlikle bozdu. Ancak Guardiola bu maçı düşünerek kaleci Neuer, Lahm, Alaba, Robben, Thomas Müller ve Mandzukic gibi as oyuncuları dinlendirmeyi tercih etti. Devler Ligi’nde bu sezon tüm deplasman maçlarını kazanan Bayern Münih seriye bugün de devam etmesini bilecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Bayern Münih Kazanır” ve 1.60 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-3

KANAL: (21:45) Smart Spor, www.megamacizle.com

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi takımda Evra (36/1) cezalı, Robin van Persie (26/15) sakat. Juan Mata (10/1) statü gereği yok.

Konuk takımda ise Dante (30/2) cezalı, Thiago (20/2) sakat.

İddaa oranları
6.25  3.75  1.30 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

MUHTEMEL 11’LER

Manchester United (4-4-1-1): De Gea – Rafael, Vidic, Jones, Buttner – Valencia, Carrick, Fellaini, Kagawa – Rooney– Welbeck.

Bayern Münih (4-2-3-1): Neuer – Rafinha, Boateng, Martinez, Alaba – Schweinsteiger, Lahm – Robben, Kroos, Ribery – Mandzukic.

 

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa TahminleriİngiltereŞampiyonlar Ligi

Etiketler: