Roland Garros Tenis Tahminleri

Roland Garros001

Toprak kortun bir numaralı turnuvası, sezonun ikinci Grand Slam’i olan Roland Garros’ta heyecan bugün de devam ediyor. Tenis maçlarını yakından takip eden Günün Bankosu ekibi olarak Fransa Açık turnuvası boyunca günlük tahminlerimizle sizlere yardımcı olacağız.. Bugün oynanacak birinci tur maçlarından güvendiğimiz maçları yorumladık. Bol şanslar dileriz. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

ÖNEMLİ BİLGİ: Paris’te bugün hava yağmurlu olduğu için maçlarda gecikmeler olacak. Başlangıç saati 13:00’e alındı.

Falla – Paire: 2 @ 1.70 (TUTTU)

Kolombiyalı solak raket Falla Fransa Açık’a formsuz geldi. Son olarak Roma’da Gulbis karşısında ilk seti 6-1 kaybedip sakatlık dolayısıyla maçtan çekilmişti. Aynı şekilde Paire’da Golubev ve Simon maçlarında ilk set sonrası sakatlık nedeniyle maçı bıraktı. Geçen sezon Fransa Açık’ta 3. turda elenen Benoit Paire yetenekli bir raket. Sakatlığı nüksetmez ise seyircisi önünde tura yakın duruyor. Rivalo.com’un 1.70 oranı oldukça cazip.

Gabashvili – Pospisil: 1 @ 1.20 (TUTTU)

Bu sezon oynadığı 3 toprak kort maçında set dahi alamayan Kanadalı Pospisil son 5 maçını kaybetti. SOn haftaların formda raketi Gabashvili zorlanmadan rakibini mağlup etmesini bilecektir. Oran yükseltmek isteyenler Rivalo.com’un 1.75 orandan açtığı 5.5 handikap bahsini değerlendirebilir.

Nadal – Ginepri: Handikap 10.5 Nadal @ 1.70 (TUTTU)

Toprağın kralı İspanyol raket Nadal bu sezon zaman zaman sürpriz mağlubiyetler alsa da bugün ilk maçında veteran Ginepri’yi sahadan silecektir. Artık Challenger turnuvalarda boy gösteren 32 yaşındaki Ginepri’nin handikapta kalması zor görünüyor. Rivalo.com’un 1.70 orandan açtığı 10.5 handikap değerlendirebilir.

Dodig – Granollers: 3.5 set üstü @ 1.50 (Dodig ilk set tamamlanmadan çekildi – İADE)

Hırvat raket Dodig sert kortta daha iyi olsa da mücadele gücü yüksek inatçı bir isim. İspanyol Granollers son turnuvalarda vasat bir görüntü ortaya koydu. Rivalo.com’un açtığı 1.50 oranla 3.5 set üstü en ideal bahis olacaktır.

Mathieu – Thiem: 3.5 set üstü @ 1.50 (KAYBETTİ)

Avusturya doğumlu 20 yaşındaki genç yetenek Thiem maçta favori ancak maçı deplasmanda oynayacak olması sıkıntı yaratabilir. Fransız seyircisi Mathieu’yu sever ve 20 yaşındaki Thiem’e her türlü baskıyı hissetircektir. Tecrübeli raket Mathieu ritmini bulduğu zaman harika tenis oynayabiliyor. Rivalo.com’un açtığı 1.50 oranla 3.5 set üstü mantıklı seçim olacaktır.

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

 

Kategoriler: FeaturedTenis

Etiketler: