İddaa Önerisi: 131 Güney Kore – Cezayir

guney kore-cezayir

Dünya Kupası’nda tüm maçların geniş analizi, iddaa tahminleri, iddaa yorumları ve özel kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!.. H Grubu mücadelesinde Güney Kore ile Cezayir, Porto Alegre kentindeki Beira-Rio Stadı’nda saat 22:00’de karşı karşıya gelecek.. Brezilya’da mücadele eden tek Arap ülkesi Cezayir, Belçika karşısında 28 yıl sonra Dünya Kupası’ndaki ilk golünü attı ancak sahadan 2-1 mağlup ayrılmaktan kurtulamadı. Belçika karşısında ortaya konan futbol Cezayirlileri ümitlendirdi. 4. kez Dünya Kupası’na katılan Afrika ekibi, 32 yıllık galibiyet hasretine bugün son vermek istiyor.. Güney Kore ise ilk maçında Rusya ile 1-1 berabere kaldı. Savunmasındaki sorunlar tam çözülebilmiş değil. Dünya Kupası öncesi oynadığı hazırlık maçlarında toplam 11 gol yiyen Uzakdoğu ekibi, Rusya karşısında da kalesini korumayı başaramadı. Maçın son bölümlerinde Rusya biraz daha dikkatli olsa, Güney Kore de turnuvaya yenilgiyle başlayabilirdi. İlginç bir istatistik; Güney Kore’nin, dünya kupaları tarihinde bir Afrika takımına karşı yenilgisi bulunmuyor.. Zorlu mücadelede iki takımda galip gelebilmek adına sahada herşeyini ortaya koyacak. Taraf bahsi riskli olacağından gol seçenekleri öncelikle düşünülmeli.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.90 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 2.25 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

ÖZEL BAHİS: Rivalo.com‘un açtığı 1.75 oranıyla “0:00 ila 3:59 arasında kaleci vuruşu olur” öneriyoruz.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

KANAL: (22:00) TRT 1, www.megamacizle.com

* * *
250 TL DÜNYA KUPASI BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

İki takımda da önemli eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
2.10  3.00  2.60 (ALT 1.45 – ÜST 1.95)

MUHTEMEL 11’LER

GÜNEY KORE (4-4-2): Sung-Ryong – Yong Lee, Young-Gwon, Jeong-Ho, Suk-Young – Chung-Yong, Sung-Yeung, Kook-Young, Ja-Cheol – Chu-Young, Heung-Min.

CEZAYİR (4-2-3-1): M’Bolhi – Mandi, Cadamuro, Bougherra, Ghoulam – Lacen, Bentaleb – Feghouli, Brahimi, Djabou – Ghilas.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleri

Etiketler: