İddaa Önerisi: 130 Belçika – Rusya

Belcika04

Dünya Kupası’nda tüm maçların geniş analizi, iddaa tahminleri, iddaa yorumları ve özel kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!.. H Grubu mücadelesinde Belçika ile Rusya, Rio de Janerio’daki ünlü Maracana Stadı’nda saat 22:00’de karşı karşıya gelecek.. Dünya Kupası’na ‘gizli favori’ etiketiyle başlayan Belçika, ilk maçında Cezayir karşısında beklentilerin aksine çok zorlandı. İlk yarısını 1-0 yenik kapadığı maçın 2. yarısında rakibinin fizik olarak oyundan düşmesini iyi değerlendiren Belçika, oyuna sonradan giren Fellaini ve Mertens’in golleriyle zor da olsa maçı 2-1 lehine çevirmeyi başardı. Şimdi Belçika’nın karşısında Cezayir ile benzer şekilde disiplinli savunma yapan, ancak fiziksel olarak kendisiyle boy ölçüşebilecek bir Rusya var.. Sovyetler Birliği’nin dağıldığı günden bu yana, Dünya Kupası’nda 2. tur göremeyen Rusya ise favori olarak çıktığı Güney Kore maçından 1-1 beraberlikle ayrıldı. Kaleci Akınfeev’in büyük hatası ile geriye düşen Ruslar, en deneyimli oyuncusu Kerzakov’un golüyle 1 puanla yetindi..  Rusya ile Belçika Dünya Kupası’nın en çok karşılaşan takımlarından. İki ülke, Sovyetler Birliği dağılmadan önce 4 kez karşı karşıya geldi. Son olarak 2002 Dünya Kupası’nda grup sürecinde iki ülke karşılaşmış, kazanan taraf 3-2’lik skorla Belçika olmuştu. Öncelikle kaybetmemek düşüncesi ile sahada olacak olan iki takımın mücadelesinde fazla gol beklemiyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 2.00 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 2.10 oranıyla “İlk Yarı 0” seçenekleri olacak.

ÖZEL BAHİS: Rivalo.com‘un açtığı 2.40 oranıyla “Lukaku Gol Atar” öneriyoruz.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

KANAL: (19:00) TRT 1, www.megamacizle.com

* * *
250 TL DÜNYA KUPASI BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Belçika’da kasığındaki sakatlık nedeniyle son antrenmanlarda dinlenen Kompany, oynayabilecek duruma geldiğini açıkladı.

Rusya’da ise önemli eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
1.85  3.10  3.00 (ALT 1.60 – ÜST 1.75)

MUHTEMEL 11’LER

BELÇİKA (4-2-3-1): Courtois – Alderweireld, Kompany, van Buyten, Vertonghen – Witsel, Dembele – Mertens, De Bruyne, Hazard – Lukaku.

RUSYA (4-5-1): Akinfeev – Eshchenko, Ignashevich, V. Berezutski, D. Kombarov – Samedov, Faizulin, Glushakov, Zhirkov, Shatov – Kokorin.

 

Kategoriler: BelçikaFeaturedİddaa TahminleriRusya

Etiketler: