İddaa Önerisi: 577 Lille – Porto

Lille02

Çarşamba günü banko maçlar, İddaa tahminleri ve hazır kuponlar ile hedefimiz yine cepleri dolduracak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman Günün Bankosu ekibi banko kuponlar ve iddaa tüyoları ile sizlere her daim kazandıracak.. UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında Fransız ekibi Lille’in konuğu Portekiz temsilcisi Porto.

Lille
Önceki turda İsviçre ekibi Grasshoppers’ı elemeyi başaran Lille, ligde oynadığı Metz ve Caen maçlarında 4 puan topladı. Geçen sezon ligde 11 maçlık gol yememe serisi yakalayan Lille’de Nijeryalı kaleci Enyeama ilk 2 maçta kalesini kapatarak yine gol orucuna girdi!.. Dünya Kupası’nda yıldızı parlayan 19 yaşındaki Belçikalı forvet Divock Origi’yi Liverpool’a 13 milyon euro’ya satan Fransız ekibi, genç yıldızı bu sezon kiralık olarak oynatacak. Kırmızı-beyazlı ekipte orta sahadan Martin dışında eksik bulunmuyor.

Porto
Devler Ligi’nin gediklisi olan Porto geçen sezon ligi Benfica ve Sporting’in gerisinde 3. sırada tamamlayarak taraftarını üzmüştü. Her transfer döneminde 2-3 yıldız ismi yüksek fiyatlara satan Porto bu sezon da geleneği bozmadı. Mangala ve Fernando’yu M.City’ye 55 milyon euro’ya, sağ kanat oyuncusu Iturbe’yi ise Verona’ya 15 milyon euro’ya satarak kasalarını doldurdular. Takıma katılan oyuncular ise Adrian (A.Madrid), Indi (Feyenoord), Brahimi (Granada) ve Cristian Tello (Barcelona – Kiralık). Yeni teknik direktörü Julen Lopetegui ile sezona giren Porto ligde oynadığı ilk hafta mücadesinde içerde Maritimo’yu 2-0 mağlup etti.

TAHMİN: Devler Ligi Play-off turunun en zor eşleşmesi diyebiliriz. İki takımda birbirleri ile karşılaşmak istemezdi. Beraberlik kokan maçta Lille’in oyun yapısı gereği fazla gol beklemiyoruz. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 2.55 oranıyla “1.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

ÖZEL BAHİS: Rivalo.com‘un açtığı 6.70 oranıyla “Maç Skoru: 0-0” öneriyoruz.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-0

KANAL: (21:45) Smart Sport, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte orta sahadan Martin dışında eksik bulunmuyor.

Konuk ekipte ise Sandro (D, 1/0)şüpheli. Sakatlığı süren Helton, Opare, Rolando ve Varela kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
2.30  3.00  2.30 (ALT 1.40 – ÜST 2.05)

MUHTEMEL 11’LER

Lille: Enyeama – Béria, Kjaer, Basa, Souaré – Balmont, Mavuba, I.Gueye – Corchia, Kalou, Origi (Mendes)

Porto: Fabiano – Danilo, Maicon, Martins Indi, Alex Sandro – H.Herrera, Ruben Neves, O.Torres – Brahimi, J.Martinez, Quaresma

 

Kategoriler: FeaturedFransaİddaa TahminleriPortekizŞampiyonlar Ligi

Etiketler: