İddaa Önerisi: 160 Hartlepool – Shrewsbury

Shrewsbury01

Cumartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve hazır kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman Günün Bankosu ekibi banko kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak… İngiltere Lig 2’de 6. hafta maçı..

Hartlepool
Geçen sezon küme düşme potasının 3 puan üstünde ligi tamamlayan Hartlepool, bu sezon da taraftarını strese sokacak gibi görünüyor. Zira Colin Cooper’ın öğrencileri oynadıkları 5 maçta 4 yenilgi, 1 galibiyet aldı. Kazandıkları tek maç AFC Wimbledon deplasmanında alınan 2-1’lik galibiyet. İlk yarısını 1-0 geride kapattıkları maçı 2-1 almasını bildiler ancak şans da yanlarındaydı. Rakibin direkten dönen bir topu vardı. Forvet oyuncusu James bugün kadroda değil. Sakatlıktan yeni çıkan sağbek Parnaby’nin durumu şüpheli.

Shrewsbury
Geçen sezon Lig 1’den küme düşen Shrewsbury tekrar geldiği yere dönmek için iddialı. Micky Mellon’un öğrencileri 5 maçta hiç mağlubiyet yüzü görmeden 11 puan toplamasını bildi. İç sahada 3 galibiyet aldılar, deplasmanda ise 2 beraberlik. Cezası sona eren orta sahadan Lawrence bugün formasına kavuşuyor. 3 golü bulunan forvet Mangan ise geçen hafta olduğu gibi yine sakatlığı nedeniyle yok.

TAHMİN: Kadrosuna bu lig için iyi takviler yapan Shrewsbury bu sezon zirve yarışının içinde olacaktır. Sezona iyi giriş yapamayan rakibi önünde favoriler.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 2.10 oranıyla “Shrewsbury Kazanır” ve 1.65 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-1

CANLI İZLE: (17:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte hücum oyuncusu James (F, 4/0) kadroda yer almıyor. Sakatlıktan yeni çıkan sağbek Parnaby’nin durumu maç saati netlik kazanacak.

Konuk ekipte ise forvet Mangan (F, 3/3) geçen hafta olduğu gibi yine sakatlığı nedeniyle yok. Cezası sona eren orta sahadan Lawrence (OS, 3/0) bugün formasına kavuşuyor.

İddaa oranları
2.80  3.20  1.90 (ALT 1.60 – ÜST 1.75)

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİngiltere

Etiketler: