Serhat’tan Pazar bankoları

Serhat Celik

Merhaba herkese. Pazar günü sizler için ilginç araştırmalarım var. Kupon yapmadan önce muhakkak bu analizlere göz gezdirin. Herkese tahmin ve kuponlarında bol şanslar dilerim. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

Waasland – Liege: KG Var

Waasland Balde ve Vukusic transferiyle ön bölgeyi inanılmaz güçlendirdi. Standart Liege’in futbol mantalitesi zaten belli,Mujangi Bia oynayamayacak ama gol bulacaklarını düşünüyorum.

Shakhtar – Zorya: H1

Bilbao deplasmanından da gol yemeden çıkmayı başaran Shakhtar çok formda Rakisky’nin dönmesiyle eksiği kalmayan Shakhtar’ın rahat kazanması lazım.

Salzburg – Wien: 1

Wien’de Ortlechner (cb) 7 maç, Gorgon (rw) 6 maç 1 gol, Royer (lw) 7 maç 2 gol, Harrer (lw) 3 maç ve Ramsebner (cb) 5 maç kesin olarak yok. Strger Larsen (rb) 8 maç, ve Salamon (cm) 2 maç belirsiz. Salzburg için toparlanmak için bundan daha iyi bir fırsat olamaz.

Rio Ave – Arouca: 1

Rio Ave evinde çok beğendiğim bir takım, Pedro Martins yaptığı açıklamada güçlü bir kadroyla çıkacağını açıkladı ama Kiev maçı nedeniyle ön bölgede bir kaç değişiklik yapabileceğinin sinyalini verdi. Arouca gol yollarında yetersiz bir takım, Rio Ave’nin evinde affetmemesi lazım.

Benfica – Moreirense: 3.5 ALT

Moreirense’yi Porto karşısında izleme fırsatı bulmuştum çok iyi mücadele edip son dakikalarda çözülmüşlerdi. Benfica hafta içinde Zenit karşısında büyük bölümünü 10 kişi oynadığı maçta oldukça yoruldu. Moreirense’nin Benfica’ya kolay gol şansı vermesini beklemiyorum.

KUPON 1
Wolfsburg-Leverkusen KG @ 1.44
Levante-Barcelona 2 @ 1.27
Shakhtar-Zorya 1 @ 1.17

Toplam Oran : 2.13

* * *
300 TL BONUS!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Hiperbet‘ten 300 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KUPON 2
Salzburg-Wien 1 @ 1.35
Beveren-Liege KG @ 1.84
Porto-Boavista 1 @ 1.15

Toplam Oran : 2.85

* * *

KUPON 3
Benfica-Moreirense 3.5 Altı @ 1.42
Fenerbahçe-Gaziantepspor 1 @ 1.49
Rio Ave- Arouca 1 @ 1.80

Toplam Oran : 3.80


Serhat Çelik
Twitter.com/serhatcelik

Kategoriler: Hazır Kuponlar

Etiketler: