İddaa Önerisi: 475 Flamengo – America Natal

Flamengo01

Çarşamba günü İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Brezilya Kupası Çeyrek Final rövanş mücadelesi..

Flamengo’nun son 2 maçı
Figueirense – Flamengo: 1-2
Flamengo – Cruzeiro: 3-0

America Natal’ın son 2 maçı
Luverdense – America Natal: 2-1
America Natal – Sampaio Correa: 2-2

TAHMİN: İlk maçı Flamengo deplasmanda 1-0 kazanarak avantajı eline geçirdi. Zaten iki ekip arasında çok bariz kalite farkı söz konusu. America Natal 2. lig ekibi. Kendi liginde bile 17. sırada yer alan bir takım. Deplasmanda oynadığı son 6 maçta sadece 2 puan alabildiler!..  Flamengo ilk maçı 1-0 kazanmasına rağmen maçı ciddiye alıyor. Luxemburgo ideale yakın kadro ile sahada olacak. Kırmızı-siyahlı ekibin herhangi bir sürprize izin vereceğini düşünmüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.90 oranıyla “Flamengo Handikap -1” ve 1.70 oranıyla “İlk Yarı 1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (04:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

İddaa oranları
1.30  3.75  6.25 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

MUHTEMEL 11’LER

FLAMENGO: Paulo Victor, Leonardo Moura, Marcelo, Chicao, Joao Paulo; Victor Cáceres, Márcio Araújo, Héctor Canteros, Everton; Eduardo da Silva, Alecsandro

AMERICA: Andrey, Walber, Cleber, Lázaro, Thiago Cristian; Judson, Andrezinho, Jéfferson, Paulinho; Isac, Rodrigo Pimpao

 

Kategoriler: BrezilyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: