4 BANKO maçım var

Serhat Celik

Dün iki kupon kazandıran Serhat Çelik’ten Pazar bankoları.. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

Zenit-Mordovia 1
Zenit’te Criscito ve Shatov’un dönüşüyle eksik futbolcu kalmazken AVB Leverkusen deplasmanı sonrası ufak çaplı rotasyona gidebilir.. Zenit gibi kompak bir takımın Mordovia’ya karşı gol yemeden rahat bir galibiyet alması lazım.

Anderlecht-Standart Liege 1.5 üstü
N’Sakala ve Vanden Borre’un yokluğunda açık oyuncularının bek oynadığı Anderlecht’te geçen hafta uzun zaman sonra Vanden Borre forma giydi Vanden Borre’un 90 dakika forma giydiği maçta Najar sağ önde oynamıştı. Vanden Borre’un tekrar sakatlanmasından dolayı bu hafta yine Najar sağ bekte olacak.Liege’de Louis tekrardan kadroya dönüyor. de Camargo’yla yan yana oynayacaktır. Sağdan Mujangi Bia soldan Mpoku destekler KG’ye gider gibi.

* * *
300 TL BONUS!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Hiperbet‘ten 300 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Rijeka-Split 1
Split kaliteli bir takım ama hem deplasman performansları kötü hem de Rijeka’nın bu sezon o statta yakaladığı çok özel bir enerji var.  İki maçtır oynamayan Moises’in (forvet arkası oynuyor gole ve asiste yönelik oyuncu) bu maç forma giymesi bekleniyor.Split’te defansif orta saha Vidovic 11 maç sarı kart cezalısı Vojnovic 10 maç orta dönüyor. Rijeka’nın evinde hata yapmaması lazım.

Dinamo Zagreb-Osijek 1
Dinamo Zagreb’in çoğu takımla iyi ilişkileri var. 2 hafta önce Lokomotiva’nın pilot takımları olduğunu söylemiştim ve nitekim kazanmışlardı.Zagreb yine rahat kazanacaktır ama eksiklerden bahsedelim; golcü Cop ve Coric yok ama Soudani döndü bugün oynayacak.Osijek’de orta sahanın önemli isimlerinden Kurtovic ve stoper Spehar cezalı sol bek Barisic’in durumu belirsiz.

Zenit Kazanır
Dinamo Zagreb kazanır
Rijeka kazanır
Anderlecht-Standart Liege 1.5 üstü

Toplam oran @ 2.53

Herkese bol şanslar…


Serhat Çelik
https://twitter.com/serhatcelik

 

Kategoriler: Hazır Kuponlar

Etiketler: