İddaa Önerisi: 127 Zulte Waregem – Genk

Genk02

Cuma günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Belçika liginde 14. hafta maçı..

Zulte Waregem’in son 3 maçı
Lierse – Zulte Waregem: 3-1
Zulte Waregem – Cercle Brugge: 1-2
Mechelen – Zulte Waregem: 1-1

Genk’in son 3 maçı
Genk – Westerlo: 3-1
Waasland-Beveren – Genk: 0-1
Genk – Lierse: 3-0

TAHMİN: Ligin son sırasında yer alan Zulte Waregem, ilk hafta yendiği Kortrijk galibiyeti dışında sadece 4 beraberlik alabildi. Salı günü Mechelen deplasmanında çok şanslılardı. Oyunu domine eden ve birçok pozisyondan yaralanamayan Mechelen 87’de yediği korner golüyle sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Mechelen lehine kaçan 1 penaltı, 1 direkten dönen top ve çizgiden çıkan bir pozisyon olduğunu belirtelim. Zulte Waregem maçları genelde gergin geçiyor. Takımın içinde bulunduğu durum nedeniyle fubolcular üzerinde büyük baskı olduğundan oynadıkları 12 maçın 6’sında kırmızı kart oldu. Bugün savunmadan Mendy cezalı olduğundan forma giyemeyecek.. Son 3 maçını kazanarak 22 puanla 5. sıraya yükselen Genk’te ise moraller yerinde. Alex McLeish’in gelmesi ile gözle görülür düzelme var takımda. Salı günü Lierse önünde kolay bir galibiyet aldılar. Attıkları 2. gol çizgiyi geçmese de maçı hak eden taraflardı.. Karşılıklı goller beklediğimiz mücadelede konuk ekibi 3 puana daha yakın görüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 1.85 oranıyla “Beraberlikte İade Genk” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

CANLI İZLE: (21:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Mendy (D, 3/0) cezalı. Uzun süredir sakat olan Colpaert (D, 2/0) forma giyemeyecek. Messoudi (OS, 6/1) şüpheli.

Konuk ekipte ise uzun süredir sakat olan Kumordzi (OS, 6/0), Okriashvili (OS, 8/1) ve Hamalainen (D, 1/0) yok.

İddaa oranları
2.30  3.20  2.20 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

 

Kategoriler: BelçikaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: