İddaa Önerisi: 428 Sheffield Utd – Crewe

Sheffield United

Salı günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Sheffield Utd’ın son 3 maçı
Crewe – Sheffield United: 0-1
Sheffield United – Barnsley: 0-1
Doncaster – Sheffield United: 0-1

Crewe’in son 3 maçı
Crewe – Sheffield United: 0-1
Crawley – Crewe: 1-1
Crewe – Chesterfield: 0-0

TAHMİN: FA Cup 1. Tur tekrar karşılaşması.. İlk maç Crewe’in sahasında oynandı ve maç 0-0 bitti. Beraberlik durumda, kural gereği maç konuk takımın sahasında tekrarlanıyor. Bu maçın da berabere bitmesi halinde uzatmalara ve penaltılara gidilecek.. Sheffield United kadro kalitesi anlamında rakibinden daha üstün bir takım. İki takım yaklaşık 1 ay önce lig maçında da karşı karşıya geldi ve Sheffield United rakibini deplasmanda 1-0 mağlup etmesini bildi. Önemli hatırlatma; İki takımda da en skorer futbolcular forma giyemeyecek.. Zaten son haftalarda iki takımın da ortak özelliği, kısır maçlara imza atmaları. Yine az gollü bir maçta ev sahibi Sheffield United’ı tura yakın görüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 2.00 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.40 oranıyla “Sheffield United Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte James Wallace (OS, 9/0), Michael Higdon (F, 9/2) ve Mark McNulty (F, 13/5) yok.

Konuk ekipte ise Febian Brandy (F, 8/1), Marcus Haber (F, 15/3), Danny Haynes (F, 3/0) ve  Liam Nolan (D, 6/0) yok. Matt Tootle (D, 15/0)şüpheli.

İddaa oranları
1.25  4.00  7.00 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİngiltere

Etiketler: