İddaa Önerisi: 287 Athletic Bilbao – Cordoba

Bilbao01

Cumartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman Günün Bankosu ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Athletic Bilbao’nun son 3 maçı
Valencia – Athletic Bilbao: 0-0
Athletic Bilbao – Espanyol: 3-1
Getafe – Athletic Bilbao: 1-2

Cordoba’nın son 3 maçı
Cordoba – Deportivo: 0-0
Elche – Cordoba: 2-2
Cordoba – Villarreal: 0-2

TAHMİN: İspanya La Liga’da 14. hafta mücadelesi.. Sezona berbat başlayan Athletic Bilbao, son 5 maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak taraftarının gönlünü almasını bildi. Ernesto Valverde’nin öğrencileri son olarak deplasmanda Getafe’yi Etxebarria’nın etkili oyunu ile 2-1 yendi. Bask ekibinde hücum hattının önemli ismi Aduriz’in hafif sakatlığı var. Golcü oyuncunun oynama ihtimali yüksek.. Ligin yeni ekibi Cordoba ise zayıf kadrosu ile kümede kalmak için çabalıyor. Ancak işleri hiç kolay görünmüyor. Miroslav Djukic’in öğrencileri La Liga’da galibiyeti olmayan tek takım!. Zorlu Bilbao deplasmanında puan çıkarmaları sürpriz olur. Üstelik en iyi oyuncuları Arjantinli Fede cezalı.. İyi hava yakalayan Athletic Bilbao’dan 3 puan bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.40 oranıyla “Athletic Bilbao Kazanır” ve 2.20 oranıyla “Athletic Bilbao Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (19:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte savunmadan Balenziaga (D, 12/0) cezalı. Gurpegui (OS, 8/0) ve Etxeita (D, 6/1) sakat. Aduriz (F, 10/5) ve Ibai Gomez (OS, 7/0) şüpheli.

Konuk ekipte ise Federico Cartabia (OS, 11/3) cezalı. Bouzon (D, 2/0) sakat. Fausto Rossi (OS, 10/1) şüpheli.

İddaa oranları
1.20  4.30  8.00 (ALT 1.65 – ÜST 1.70)

MUHTEMEL 11’LER

ATHLETIC BILBAO: Iraizoz; De Marcos, San José, Laporte, Aurtenetxe; Iturraspe, Rico, Benat; Unai Lopez, Aduriz (Viguera), Muniain.

CORDOBA: Juan Carlos; Campabadal, Ínigo Lopez, Pantic, Crespo; Deivid, Abel; Borja García, Lopez Silva, Fidel; Ghilas.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: