İddaa Tahmin: 470 Elche – Barcelona

Barca-Munir

Perşembe günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Aralarındaki Maçlar
Barcelona – Elche: 4-0
Elche – Barcelona: 0-0
Barcelona – Elche: 3-0
Barcelona – Elche: 5-0

TAHMİN: İspanya Kral Kupası son 16 mücadelesinde rövanş karşılaşması.. İlk maçı Barcelona rahat bir şekilde 5-0 kazanmasını bilmişti. Real Sociedad yenilgisi sonrası Messi ile teknik direktör Luis Enrique papaz olunca ilk karşılaşmada Messi ile Neymar’ı oynatmak zorunda kaldı Luis Enrique. Bugün tur garanti olduğu için tamamen yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacaktır. Elche zaten La Liga’da küme düşmemek için çırpınıyor. Kupa onlar için hiçbir anlam ifade etmiyor. Yani formaliteden bir karşılaşma olacak. Katalan ekibinde yedek kadro da kaliteli olduğundan bol gollü bir Barcelona galibiyeti bizi şaşırtmayacaktır.. Genç yıldız Munir El Haddadi’den en az 1 gol bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.45 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 2.10 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-3

CANLI İZLE: (23:00) Lig TV3, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Garry Rodrigues (OS, 15/0) milli takımda. Savunmadan Damian Suarez (D, 16/0) cezalı. Orta sahadan Pedro Mosquera (OS, 15/1) sakat.

Konuk ekipte ise hafif sakatlığı bulunan Neymar ve Xavi’nin riske edilmesi beklemiyor.

İddaa oranları
10.00  5.50  1.10 (ALT 2.50 – ÜST 1.25)

MUHTEMEL 11’LER

Elche: Manu Herrera; Peral, Lombán, Pelegrin, Edu Albacar; José Ángel, Adrián; Aarón, Coro, Víctor; Cristian Herrera.

Barcelona: Ter Stegen (Masip); Montoya, Bartra, Mathieu, Adriano; Samper, Sergi Roberto, Rafinha; Munir, Luis Suárez, Pedro.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: