İddaa Tahmin: 236 Real Sociedad – Rayo Vallecano

Real Sociedad01

Cumartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Real Sociedad’ın içerdeki son 4 maçı
Real Sociedad – Atletico Madrid: 2-1
Real Sociedad – Elche: 3-0
Real Sociedad – Athletic Bilbao: 1-1
Real Sociedad – Barcelona: 1-0

Rayo Vallecano’nun son 4 maçı
Valencia – Rayo Vallecano: 3-0
Rayo Vallecano – Espanyol: 1-3
Getafe – Rayo Vallecano: 1-2
Rayo Vallecano – Cordoba: 0-1

TAHMİN: İspanya La Liga’da 19. haftanın açılış mücadelesi.. Teknik direktörlüğe David Moyes’in gelmesi ile birlikte daha iştahlı futboluna şahit olduğumuz Real Sociedad, özellikle iç sahada kazandığı puanlarla 12. sıraya kadar yükseldi. Son olarak içerde Barcelona’yı 1-0 mağlup ederek taraftarlarını coşturdular. Sakat oyuncuların takıma dönmesi ile Bask ekibinin ikinci devre daha iyi sonuçlar alacağını düşünüyoruz.. 20 puanla 11. sırada yer alan Vallecano’da ise işler pek yolunda gitmiyor. Paco Jemez’in öğrencileri son 5 lig maçının 4’nü kaybetti. Üstelik bugün takımın en golcü oyuncusu olan Leo Baptistao sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.. İç sahada Real Madrid, A.Madrid ve Barcelona gibi devleri yenmeyi başaran Real Sociedad’ın formsuz rakibi önünde 3 puanı almasını bekliyoruz. Zira açılan oran oynamaya değer görünüyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.85 oranıyla “Real Sociedad Kazanır” ve 2.00 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (17:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Zurutuza (OS, 10/2) ve Carlos Martínez (D, 10/0) yok.

Konuk ekipte ise en skorer isim Leo Baptistao (F, 16/7) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.70  3.10  3.50 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MUHTEMEL 11’LER

Real Sociedad: Rulli; Aritz Elustondo, Mikel González, Iñigo Martínez, De la Bella; Bergara, Granero, Xabi Prieto; Chory Castro, Vela, Agirretxe.

Rayo Vallecano: Toño; Tito, Zé Castro, Abdoulaye, Insua; Trashorras, Jozabed; Kakuta, Bueno, Alex Moreno;, Manucho (Licá)

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: