İddaa Tahmin: 483 Zambiya – Tunus

Tunus01

Perşembe günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Zambiya’nın gruptaki ilk maçı
Zambiya – Demokratik Kongo: 1-1

Tunus’un gruptaki ilk maçı
Tunus – Yeşil Burun Adaları: 1-1

TAHMİN: Afrika Uluslar Kupası B Grubu mücadelesi.. Tunus ilk maçında Yeşil Burun Adaları ile 1-1 kaldı. Kazanmayı daha çok isteyen, oyunu domine eden taraf olan Tunus 1-0 öne geçmesine rağmen 78’de yediği penaltı golüyle beraberliğe razı oldu.. Zambiya ise ilk karşılaşmasında Demokratik Kongo ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Zambiya, ikinci yarı kalesinde çok baskı görünce Yala Bolasie’nin golüne engel olamadı.. İki takımın da eleme gruplarında oynadığı maçlarda genelde ALT skorlara imza attığını görüyoruz. Yine kısır bir skor beklediğimiz maçta ilk yarının dengede geçmesi çok muhtemel görünüyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.40 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.85 oranıyla “İlk Yarı 0” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-1

CANLI İZLE: (18:00) Eurosport, www.megamacizle.com

* * * * *
100 EURO BONUSU KAÇIRMA!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Betworld‘dan 100 EURO bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * * * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Zambiya’da savunma oyuncusu Nathan Sinkala sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.

Tunus’ta ise önemli bir eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
2.90  2.90  1.95 (ALT 1.35 – ÜST 2.15)

MUHTEMEL 11’LER

ZAMBİYA: Kennedy Mweene, Emmanuel Mbola, Davies Nkausu, Kondwani Mtonga, Stopilla Sunzu, Donashano Malama, Given Singuluma, Rainford Kalaba, Emmanuel Mayuka, Ronald Kampamba, Chisamba Lungu.

TUNUS: Aymen Mathlouthi, Syam Habib Ben Youssef, Aymen Abdennour, Yasine Chikhaqui, Ali Maloul, Houcine Nater, Mohamed Ali Moncer, Hamza Mathlouthi, Wabbi Khazri, Ahmed Akaichi, Jamel Saihi.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleri

Etiketler: