İddaa Tahmin: 466 Bayern Münih – Shakhtar Donetsk

Bayern03

Çarşamba günü İddaa bülteninden yer alan Şampiyonlar Ligi maçlarından sizlere harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Bayern Münih’in son 3 lig maçı
Paderborn – Bayern Münih: 0-6
Bayern Münih – Köln: 4-1
Hannover 96 – Bayern Münih: 1-3

Shakhtar Donetsk’in son 3 lig maçı
Shakhtar Donetsk – Hoverla: 4-1
Shakhtar Donetsk – Vorskla: 3-0
Metalist – Shakhtar Donetsk: 2-2

TAHMİN: UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş mücadelesi.. Ukrayna’da oynanan ilk maç 0-0 golsüz beraberlikle sona ermişti. Soğuk hava ve buzlu zemin şartlarında az pozisyonlu bir maç izledik. İlk maçta kırmızı kart gören Bayern Münih’ten Xabi Alonso cezası nedeniyle bugün forma giyemeyecek.. Mircea Lucescu yönetiminde son yıllarda Avrupa maçlarında başarılı işlere imza atan Shakhtar Donetsk zorlu deplasmanda direnmeye çalışacak ancak işleri hiç kolay görünmüyor. Saha ve seyirci avantajına sahip olan Bayern Münih herhangi bir sürprize izin vermeyecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Bayern Münih Handikap -1” ve 2.20 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte orta sahadan Xabi Alonso (OS, 21/2) cezalı. Ayrıca sakatlığı süren Philipp Lahm (D, 11/2) yine kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise sol kanat oyuncusu Bernard (OS, 8/0) sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Savunma oyuncuları Serhiy Krivtsov ve Ivan Ordets şüpheli.

İddaa oranları
1.05  6.25  12.50 (ALT 2.30 – ÜST 1.30)

MUHTEMEL 11’LER

Bayern Münih: Neuer – Rafinha, J. Boateng, Badstuber, Juan Bernat – Schweinsteiger, Alaba – Robben, T. Müller, Ribery – Lewandowski

Shakhtar Donetsk: Pyatov – Srna, Kucher, Stepanenko, V. Shevchuk – Douglas Costa, Fred, Ilsinho, Taison – Alex Teixeira, Luiz Adriano

 

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa TahminleriŞampiyonlar Ligi

Etiketler: