İddaa Tahmin: 506 Barcelona – Almeria

Barcelona04

Çarşamba günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Bu sahada aralarındaki son 4 maç
Barcelona – Almeria: 5-0
Barcelona – Almeria: 1-0
Barcelona – Almeria: 5-0
Barcelona – Almeria: 4-1

TAHMİN: İspanya La Liga’da 30. hafta mücadelesi.. En yakın rakibi Real Madrid’in 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Barcelona’da keyifler yerinde. Katalan ekibi La Liga’da oynadığı son 12 maçta 11 galibiyet almasını bildi. Sakatlığı bulunan Jordi Alba ve Sergio Busquets dışında eksik oyuncu bulunmuyor.. 25 puanla küme düşme potasında bulunan Almeria’da ise alınan kötü sonuçlar sonrası teknik direktör değişimine gidildi. Yeni hocaları Sergi ile ilk maçlarına çıkacaklar. 7 haftadır galibiyet alamayan konuk ekipte savunmadaki eksikler sıkıntı yaratacak cinsten.. Yıldızlar topluluğu Barcelona saha ve seyirci avantajıyla farklı bir skora imza atmasını bilecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.42 oranıyla “Barcelona Handikap -2” ve 1.90 oranıyla “Barcelona Handikap -3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 4-0

CANLI İZLE: (21:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo5.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Jordi Alba (D, 23/1) ve Sergio Busquets (OS, 26/1) forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise Fran Vélez (D, 17/0), Míchel (D, 12/2), Verza (OS, 28/3), Mauro dos Santos (D, 22/1) ve Dubarbier (D, 25/0) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.70  4.60  2.50 (3 Gol Handikaplı oranlardır)

MUHTEMEL 11’LER

BARCELONA: Bravo, Alves, Piqué, Mathieu, Adriano, Xavi, Mascherano, Rakitic, Messi, Luis Suárez, Neymar.

ALMERÍA: Julián Cuesta, Ximo Navarro, Antonio Marín, Trujillo, Casado, Wellington, Thomas, Corona, Azeez, Thievy, Hemed.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: