İddaa Tahmin: 511 Villarreal – Cordoba

Villarreal01

Pazar günü İddaa bülteninden yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Villarreal’in son 3 maçı
Valencia – Villarreal: 0-0
Villarreal – Espanyol: 0-3
Getafe – Villarreal: 1-1

Cordoba’nın son 3 maçı
Cordoba – Atl.Madrid: 0-2
Deportivo – Cordoba: 1-1
Cordoba – Elche: 0-2

TAHMİN: İspanya La Liga’da 32. hafta mücadelesi.. İki takım da kötü günler geçiriyor. 5 maçtır galibiyet özlemi çeken Villarreal, bu süreçte 3 beraberlik alabildi. Ligin son sırasında yer alan ve kümede kalması mucizelere bağlı olan Cordoba ise son 12 maçında sadece 1 puan çıkarabildi.. 51 puanla 6. sırada bulunan Villarreal koltuğunu kaybetmemek adına artık silkelenmek durumunda. Bugün karşılarında çok uygun rakip var. Taraftarının gönlünü almak ve üzerindeki kara bulutları dağıtmak adına yüksek motivasyonla sahada olacaklardır.. Cordoba’yı da yenemezlerse diyecek söz bulamayız!.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.30 oranıyla “Villarreal Kazanır” ve 1.80 oranıyla “Villarreal Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Mateo Musacchio (D, 12/3), Jose Dorado (D, 9/0) ve Bruno Soriano (OS, 21/2) forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise Borja Garcia (OS, 23/1) ve Daniel Pinillos (D, 12/0) cezalı. Savunmadan Iago Bouzon (D, 2/0) sakat, Inigo Lopez (D, 18/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.15  4.75  9.00 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MUHTEMEL 11’LER

Villarreal: Asenjo; Mario, Bailly, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Jonathan, Pina, Trigueros, Cheryshev; Gio, Vietto (Gerard).

Córdoba: Juan Carlos; Gunino, Deivid, Crespo, Edimar; Krhin, Abel Gómez; Bebé, Fede Cartabia, Fidel; Florin.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: