İddaa Tahmin: 125 Falkenberg – Malmö

Malmo02

Cuma günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Aralarındaki maçlar
Malmö – Falkenberg: 3-0
Falkenberg – Malmö: 2-5

TAHMİN: İsveç liginde 5. hafta mücadelesi.. Geçen senenin şampiyonu olan Malmö yeni sezona 4 maçta 10 puana alarak girdi. Sundsvall, Göteborg ve Hammarby maçları kazanan Mavi-beyazlı ekip, AIK ile golsüz berabere kaldı. Sezon başından beri sakat olan Kroon ve Molins kadroda yine yer almıyor.. Geçen sezon Allsvenskan’daki ilk yılında kümede kalmayı 1 puanla kurtaran Falkenbergs ise 4 maçta 4 puan toplayabildi. Vasat bir kadroya sahip olan Hans Eklund’un ekibi geçen yıl iki maçta da Malmö’ye farklı mağlup olmuştu.. Kaliteli kadrosuyla Malmö’nün yine 3 puanı almasını bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.45 oranıyla “Malmö Kazanır” ve 2.00 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-2

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Godsway Donyoh (F, 3/0) ile sezon başından beri sakat olan Zlatan Krizanovic, Johan Svahn ve Rasmus Sjöstedt kadroda yok.

Konuk ekipte ise sezon başından beri sakat olan Simon Kroon ve Guillermo Molins yine kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
6.25  3.75  1.30 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

MUHTEMEL 11’LER

Falkenberg: Otto Martler; Tibor Joza, Daniel Johansson, Tobias Karlsson, Adam Eriksson, Carl Wede, Dan Keat, Christoffer Carlsson, David Svensson, Johannes Vall, Hakeem Araba.

Malmö: Robin Olsen; Rasmus Bengtsson, Yoshimar Yotún, Anton Tinnerholm, Filip Helander, Tobias Sana, Magnus Wolff Eikrem, Enoch Kofi Adu, Oscar Lewicki, Markus Rosenberg, Jo Inge Berget.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİsveç

Etiketler: