İddaa Tahmin: 514 Valencia – Granada

Valencia06

Pazartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Bu sahada aralarındaki son 3 maç
Valencia – Granada: 1-0
Valencia – Granada: 1-0
Valencia – Granada: 2-1

TAHMİN: İspanya La Liga’da 33. haftanın kapanış mücadelesi.. 65 puanla 5. sırada yer alan Valencia, dün Sevilla’nın kazanması ile bir basamak geriye düştü. Tekrar dördüncülük koltuğunu alabilmek adına mutlak galibiyet için sahada olacak. Zira Şampiyonlar Ligi bileti bu koltuktan geçiyor. Arjantinli forvet Piatti ve savunmadan Mustafi’nin durumu maç saati netlik kazanacak.. 25 puanla sondan ikinci sırada yer alan Granada ise 6 maçtır galibiyete hasret. Deplasman performansları ise çok kötü. Son 10 dış saha maçında sadece 1 puan alabildiler!.. Zorlu Valencia deplasmanından sağ çıkmaları çok zor. Üstelik eksik listesi de kabarık.. ‘Yarasalar’ taraftarı önünde hata yapmayacaktır.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.32 oranıyla “Valencia Kazanır” ve 2.00 oranıyla “Valencia Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Pablo Piatti (F, 23/7) ve Shkodran Mustafi (D, 27/4) şüpheli.

Konuk ekipte ise Ruben Perez (OS, 9/0) cezalı. Ayrıca Jean-Sylvain Babin (D, 30/1), Javi Marquez (OS, 21/0), Jeison Murillo (D, 19/0), Eddy Silvestre (OS, 5/0) ve Adrian Colunga (F, 4/0) sakat.

İddaa oranları
1.20  4.30  8.00 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

MUHTEMEL 11’LER

Valencia: Diego Alves; Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayá; Javi Fuego, Parejo, André Gomes, Feghouli; Rodrigo, Alcácer.

Granada: Roberto; Nyom, Cala, Mainz, Insúa; Fran Rico, Iturra, Piti; Lass, Candeias, Success.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: