İddaa Tahmin: 587 Göteborg – Falkenberg

Goteborg01

Pazartesi günü İddaa bülteninden yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Aralarındaki son 4 maç
Falkenberg – Göteborg: 2-3
Göteborg – Falkenberg: 3-1
Falkenberg – Göteborg: 1-0
Falkenberg – Göteborg: 1-2

TAHMİN: İsveç liginde 7. hafta mücadelesi.. 13 puanla 4. sırada yer alan Göteborg, oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alırken sadece lider Malmö’ye 1-0 mağlup oldu. Bu maçı kazanmaları durumunda ikincilik koltuğuna oturabilirler. Hücum oyuncusu Gustav Engvall ile sezon başından beri sakat olan Adam Johansson ve Patrick Dyrestam kadroda yer almıyor.. Geçen sezon 1 puanla kümede kalmayı başaran Falkenberg ise 6 maçta 5 puan toplayabildi. Takımdaki en büyük sıkıntı savunmanın verdiği zaaflar. Hans Eklund’un öğrencileri son 3 maçta 9 gol gördü kalesinde.. Son 4 maçta rakibini mağlup etmeyi başaran Göteborg, saha ve seyirci avantajıyla yine galibiyete yakın görünüyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.25 oranıyla “Göteborg Kazanır” ve 1.75 oranıyla “Göteborg Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Gustav Engvall (F, 3/0) ile sezon başından beri sakat olan Adam Johansson ve Patrick Dyrestam kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise Godsway Donyoh(F, 3/0) ile sezon başından beri sakat olan Zlatan Krizanovic ve Johan Svahn forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.15  4.75  9.00 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MUHTEMEL 11’LER

Göteborg: Alvbage; Salomonsson, Rogne, Jonsson, Aleesami; Ankersen, Svensson, Eriksson, Rieks; Boman, Vibe.

Falkenberg: Martler; Joza Johansson Karlsson Eriksson; Carlsson Keat Wede Svensson Wall; Araba.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİsveç

Etiketler: