İddaa Tahmin: 332 Club Brugge – Kortrijk

Club Brugge02

Pazar günü İddaa bülteninden yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Club Brugge’un son 3 maçı
Anderlecht – Club Brugge: 3-1
Club Brugge – Gent: 2-3
Charleroi – Club Brugge: 2-3

Kortrijk’in son 3 maçı
St. Liege – Kortrijk: 4-0
Charleroi – Kortrijk: 5-2
Kortrijk – Anderlecht: 2-2

TAHMİN: Belçika ligi Şampiyonluk Grubu’nda son hafta mücadelesi.. 44 puanla 2. sırada yer alan Club Brugge Şampiuonlar Ligi bileti almak için maça çıkacak. İkincilik koltuğunu Anderlecht’e kaptırmamak için kazanmak zorunda. Michel Preudhomme’nin öğrencileri normal sezonu lider bitirmesine rağmen şmapiuonluğu Gent’e kaptırdı. En azından ikinci olarak Devler Ligi biletini kaptırmamak isteyeceklerdir.. De Bock, Engels, Gedoz ve Duarte forma giyemeyecek.. 34 puanla son sırada yer alan Kortrijk ise grupta oynadığı dış saha maçlarını hepsini kaybetti.. İki takımın da savunmada sıkıntıları var. Gollü geçmesini beklediğimiz mücadelede ev sahibi Club Brugge’u 3 puana yakın görüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 2.10 oranıyla “3.5 Gol Üstü” ve 1.70 oranıyla “Club Brugge Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (15:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte De Bock (D, 36/0), Engels (D, 7/3), Gedoz (OS, 20/5) ve Duarte (D, 31/4) forma giyemeyecek. Ayrıca Meunier (D, 29/2) ve Oulare (F, 19/3) şüpheli.

Konuk ekipte ise Matton (OS, 25/5), Ragolle (OS, 5/0), De Smet (F, 26/5), Poulain (D, 26/2) ve Mahau (D, 7/0) kadroda yok. Ayrıca Capon (F, 26/3), De Mets (D, 37/3), Chanot (D, 31/1) ve Pavlovic (OS, 27/2) şüpheli.

İddaa oranları
1.15  4.75  9.00 (ALT 2.50 – ÜST 1.25)

MAÇ KADROLARI

Club Brugge: Mathew Ryan, Vladan Kujovic, Thomas Meunier, Davy De fauw, Brandon Mechele, Stefano Denswil, Boli Bolingoli, Dario van den Buijs, Timmy Simons, Francisco Silva, Victor Vazquez, Ruud Vormer, Sander Coopman, Yannick Reuten, Lior Refaelov, Tom De Sutter, José Izquierdo, Tuur Dierckx, Nikola Storm, Obbi Oulare.

Kortrijk: Laurent Henkinet, Rémi Pillot, Darren Keet, Maxime Chanot, Arno Claeys, Brecht Capon, Baptiste Ulens, Zarko Tomasevic, Landry Mulemo, Nebosja Pavlovic, Gertjan De Mets, Robert Klaasen, Adam Marusic, Ivan Santini, Lukas Van Eenoo, Anthony Van Loo, Teddy Chevalier, Tjardo Techel.

 

Kategoriler: BelçikaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: