İddaa Tahmin: 228 Basel – Sion

Basel03

Pazar günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Bu sezon aralarındaki 4 maç
Sion – Basel: 2-3
Basel – Sion: 1-1
Basel – Sion: 1-1
Sion – Basel: 0-1

TAHMİN: İsviçre Kupası final mücadelesi.. En yakın rakibi Young Boys’un 12 puan önünde zorlanmadan şampiyon olan Basel, sezonu çifte kupa ile tamamlamak hedefinde.. İki yıldır kupayı finalde kaybeden Basel bu kez taraftarı önünde hata yapmak istemiyor. Ligde 10 golü bulunan Breel Embolo cezalı, 3 golü bulunan Derlis Gonzalez ise Paraguay milli takımında olması sebebiyle bugün forma giyemeyecekler.. Ligi 45 puanla 7. sırada tamamlayan Sion ise sıkıntılı geçirdiği sezonu kupa ile taçlandırmak hedefiyle sahada olacak. Ancak kırmzı-beyazlı ekibin bu sahada uzuuuun yıllardır galibiyeti bulunmuyor. Son galibiyeti 1997’de!.. St. Jakob-Park’ta yani Basel’in sahasında oynanacak mücadelede Delgado, Gashi ve Streller üçlüsü ile ev sahibi ekibin kupaya uzanmasını bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Basel Kazanır” ve 2.40 oranıyla “Gashi Gol Atar” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (15:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Basel’de hücum oyuncusu Embolo (F, 27/10) cezalı. Ayrıca Paraguay milli takımında olan Derlis Gonzalez (F, 26/3) forma giyemeyecek.

Sion’da ise süredir sakat olan Dimitris Christofi kadroda yer almıyor. Ayrıca savunmadan Zverotic şüpheli.

İddaa oranları
1.30  3.75  6.25 (ALT 1.75 – ÜST 1.60)

MUHTEMEL 11’LER

Basel: Vaclik; Xhaka, Schär, Suchy, Safari; Frei, Zuffi; Callà, Delgado, Gashi; Streller.

Sion: Vanins; Rüfli, Lacroix, Ziegler, Pa Modou; Salatic; Follonier, Kouassi, Fernandes, Carlitos; Konaté.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİsviçre

Etiketler: