İddaa Tahmin: 251 Malmö – Djurgarden

Malmo02

Pazar günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Malmö’nün son 3 maçı
Kalmar – Malmö: 2-1
Malmö – Atvidaberg: 3-0
Gefle – Malmö: 1-2

Djurgarden’ın son 3 maçı
Djurgarden – AIK: 2-2
Göteborg – Djurgarden: 0-0
Djurgarden – Norrköping: 1-1

TAHMİN: İsveç liginde 13. hafta mücadelesi.. Son iki yılın şampiyonu Malmö, kısa bir bocalama sonrası toparlayarak son iki maçını kazanamsını bildi. Lider Göteborg ile puan farkını eritmek adına her maç önemli kendileri için. Takımda eksik listesi çok olsa da bugün taraftarı önünde mutlak 3 puan için sahada olacaklar. Yotun milli takımda Ayrıca sakat olan Jo Berget, Bengtsson, Kroon ve Cibicki kadroda yer almıyor.. 6 maç üst üste kazanarak harika form yakalayan Djurgarden ise son 3 maçındna beraberlikle sahadan ayrıldı. 22 puanla 6. sırada bulunan Per Olsson’un takımında eksik oyuncu bulunmuyor.. Gollü geçmesini beklediğimiz mücadelede ev sahibi Malmö’yü 3 puana yakın görüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Malmö Kazanır” ve 1.60 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (18:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Yoshimar Yotun (D, 11/1) milli takımda. Jo Berget (F, 11/7), Bengtsson (D, 7/0), Kroon (OS, 4/0) ve Cibicki (OS, 5/2) sakat.

Konuk ekipte ise önemli bir eksik bulunmuyor. Takım ideal kadrosu ile sahada olacak.

İddaa oranları
1.35  3.60  5.50 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MUHTEMEL 11’LER

MALMÖ (4-4-2): Robin Olsen; Anton Tinnerholm, Erik Johansson, Filip Helander, Pa Konate; Erdal Rakip, Oscar Lewicki, Enoch Kofi Adu, Magnus Wolff Eikrem; Markus Rosenberg, Agon Mehmeti.

DJURGARDEN (4-4-2): Hoie; Bjorkstrom, Bergstrom, Colley, Arvidsson; Radetinac, Walker, Faltsetas, Berntsen; Johnson, Mushekwi.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİsveç

Etiketler: