İddaa Tahmin: 398 Nordsjaelland – Aalborg

Aalborg03

Pazartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Nordsjaelland’ın ligde oynadığı 2 maç
Nordsjaeland – Sonderjyske: 0-2
Randers FC – Nordsjaeland: 3-0

Aalborg’un ligde oynadığı 2 maç
Aalborg – Esbjerg: 0-1
Hobro IK – Aalborg: 0-1

TAHMİN: Danimarka liginde 3. haftanın kapanış mücadelesi.. İlk iki hafta Sonderjyske ve Randers’e mağlup olarak taraftarını üzen Nordsjaelland, henüz gol dahi atmayı başaramadı. Savunma hattı ilk iki hafta hiç güven vermezken, hücum hattında da üretkenlikten uzaktılar. Bugün saha ve seyirci avantajı ile yüksek motivasyonla oynacaklarını düşünüyoruz.. İki maçta 4 puan toplayan Aalborg ise daha derli toplu bir görüntü verdi. Gerek Esbjerg maçında, gerekse Hobro karşısında oyunu domine eden, daha çok pozisyona üreten taraf kendileriydi. İlk iki haftalık görüntüye göre konuk ekip Aalborg daha favori olarak öne çıkıyor. Ancak Nordsjaelland’ın da bir reaksiyon vermesi gerekiyor. Karşılıklı goller ile 2.5 ÜST barajının aşılması olası duruyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.75 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 2.00 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sezon başından beri sakat olan Lasse Petry (OS) yine kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise sezon başından beri sakat olan Jakob Ahlmann (D), Mathias Thrane (OS), Kasper Pedersen (D) ve Gilli Sörensen (F) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
2.60  3.20  2.00 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MUHTEMEL 11’LER

Nordsjaelland (4-2-3-1): Jensen – Arnarson, Maxsø, Gregor, Mtiliga – Vingaard, Thorarinsson – Karlsson, Marcondes, John – Ingvartsen.

Aalborg (4-4-2): Larsen – Dalsgaard, Petersen, Blåbjerg, Raitala – Enevoldsen, Würtz, Risgård, Thomsen – Jönsson, Helenius.

 

Kategoriler: DanimarkaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: