İddaa Tahmin: 141 Montpellier – Paris St Germain

PSG07

Cuma günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Montpellier’in ligdeki maçları
Montpellier – Angers: 0-2 (Lig maçı)
Rennes – Montpellier: 1-0 (Lig maçı)

Paris St Germain’in son 3 maçı
Paris SG – Lyon: 2-0 (Süper Kupa)
Lille – Paris SG: 0-1 (Lig maçı)
Paris SG – GFC Ajaccio: 2-0 (Lig maçı)

TAHMİN: Fransa liginde 3. hafta mücadelesi.. Son 3 yılın şampiyonu olan Paris St Germain, yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. Süper yıldız Zlatan Ibrahimovic’in sakatlığına rağmen PSG, Lille ve Ajaccio’yu gol yemeden mağlup etmesini bildi. Laurent Blanc’ın öğrencileri seriyi 3’e çıkarmak için ligde 2010’dan beri mağlup olmadıkları Montpellier’i şimdi de gözüne kestirdi. Başkent ekibinde orta sahadan Verratti ile  sakatlığı süren Zlatan forma giyemeyecek.. Geçen sene ligi 7. sırada tamamlayan Montpellier ise sezona berabt bir giriş yaptı. Transfer dönemini sessiz geçiren ev sahibi ekip, oynaığı iki karşılaşmayı gol atamadan kaybetti! As kaleci Jourdren sakatlığı nedeniyle bugün yerini 24 yaşındaki Ligali’ye bırakacak.. Bir tarafta henüz gol atamayan formsuz ve moralsiz Montpellier, diğer tarafta henüz gol yemeyen formda ve moralli PSG.. İbreler tabii ki konuk ekibi gösteriyor. ALT tercihi de alternatif olarak düşünülmeli.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Paris St Germain Kazanır” ve 1.75 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-1

CANLI İZLE: (21:30) Lig TV2, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte as kaleci Jourdren (2 maç) ile sezon başından beri sakat olan Sanson (OS) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise orta sahadan Verratti (OS, 2/0) ile sakatlıkları süren Ibrahimovic (F) ve van der Wiel (D) forma giyemeyecek. Ayrıca yeni transfer Di Maria (OS) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
5.50  3.60  1.35 (ALT 1.60 – ÜST 1.75)

MUHTEMEL 11’LER

Montpellier (4-4-2): Ligali – Deplagne (Roussillon), Hilton, Bensebaini, Congré – Lasne (Bérigaud), B.Dabo, J.Martin, Mounier – Boudebouz, Bakar

Paris St Germain (4-3-3): Trapp – Aurier, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell – Stambouli, Motta, Matuidi – Lucas, Cavani, Pastore.

 

Kategoriler: FeaturedFransaİddaa Tahminleri

Etiketler: