İddaa Tahmin: 376 Stabaek – Tromsö

Stabaek02

Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. banko maçlar, İddaa tahminleri ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Stabaek’in ligde oynadığı son 5 maç
Stromsgodset – Stabaek: 0-2
Stabaek – Lilleström: 3-2
Sandefjord – Stabaek: 2-4
Stabaek – Odds BK: 1-2
Rosenborg – Stabaek: 1-0

Tromsö’nün ligde oynadığı son 5 maç
Valerenga – Tromsö: 1-0
Tromsö – Sandefjord. 1-1
Lilleström – Tromsö: 1-0
Tromsö – Rosenborg: 1-1
Tromsö – Mjondalen: 0-0

TAHMİN: Norveç liginde 24. hafta mücadelesi.. 44 puanla 3. sırada yer alan Stabaek, Viking’in puan kaybetmesi ile ikincilik şansını artırdı. Bu sezon iyi futbolu ile taraftarını sevindiren Bob Bradley’in öğrencileri son iki maçında şanssız yenilgiler aldı. Odds BK karşısında içerde baskılı oynamalarına rağmen 2-1 kaybettiler. Geçen hafta lider Rosenborg deplasmanında ise 90+4’te yedikleri golle mağlup oldular. Savunmadan Ville Jalasto ve orta sahadan Cole Grossman bugün kart cezaları nedeniyle takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.. 19 puanla küme düşme potasında yer alan Tromsö zor bir süreçte geçiyor. 7 maçtır galip gelemeyen konuk ekipte teknik direktör Steinar ile yollar ayrıldı. 2 haftadır takımın başında geçici olarak Bard Flovik var. Flovik yönetiminde içerde oynadıkları iki maçta Rosenborg ve Mjondalen ile berabere kaldılar. Hücum yönünde sıkıntıları olan Tromsö son 6 maçta sadece 2 gol atabildi ve son 5 maçı ALT sonuçlandı. Savunma oyuncusu Simen Wangberg ile orta sahadan Thomas Kind Bendiksen’in durumu maç saati netlik kazanacak.. İlk devre oynanan maçı Stabaek deplasmanda 2-0 kazanmıştı. İkincilik şansını tepmemek adına sıkıntılı rakipleri karşısında yine 3 puana uzanmasını bileceklerdir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.60 oranıyla “Stabaek Kazanır” ve 2.00 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (19:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Ville Jalasto (D, 23/2) ve Cole Grossman (OS, 22/4) cezalı. Yeni transfer edilen Anthony Annan (OS) şüpheli.

Konuk ekipte ise savunma oyuncusu Simen Wangberg (D, 22/0) ile orta sahadan Thomas Kind Bendiksen (OS, 6/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.40  3.75  4.60 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

MUHTEMEL 11’LER

Stabaek (4-2-3-1): Sayouba; Granli, Skjönsberg, Naess, Meling; Sissoko, Gorozia; Kassi, Asante El Ghanassy; Keita.

Tromsö (4-1-4-1): Heigre; Norbye, Odegaard, Wangberg, Antonsen; Landu-Landu; Andersen, Ingebrigtsen, Bendiksen, Asen; Ondrasek.

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriNorveç

Etiketler: