İddaa Tahmin: 176 Bodo Glimt – Valerenga

Bodo01

Cuma İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Bodo Glimt’in ligdeki son 5 maçı
Haugesund – Bodo/Glimt: 2-4
Bodo/Glimt – Sarpsborg: 3-1
Odds BK – Bodo/Glimt: 2-1
Bodo/Glimt – Sandefjord: 2-1
Stromsgods – Bodo/Glimt: 3-1

Valerenga’nın ligdeki son 5 maçı
Valerenga – Molde: 0-1
Aalesund – Valerenga: 2-0
Valerenga – Viking: 2-4
Mjondalen – Valerenga: 0-1
Valerenga – Start: 1-1

Aralarındaki son 3 maç
Valerenga – Bodo Glimt: 3-1
Bodo Glimt – Valerenga: 4-3
Valerenga – Bodo Glimt: 1-2

TAHMİN: Norveç liginde 26. haftanın açılış maçı.. Son 12 maçında 9 galibiyet alan ve içerde oynadığı son 5 maçını kazanan Bodo Glimt, 35 puanla 9. sırada yer alıyor. Sezona çok kötü başlayan ancak sonrasında toparlanan sarı-siyahlı ekip, küme düşme potasından çıkarak kendini orta sıralara atmayı başardı. Dikkat çeken diğer bir istatistik ise son 7 lig maçları ÜST ve KG VAR sonuçlandı. Ev shaibi ekipte Danny Cruz (OS, 13/2) ve Ruben Imingen (D, 2/0) sakat olmaları nedeniyle forma giyemeyecek.. 40 puanla 6. sırada yer alan Valerenga ise formsuz bir süreçten geçiyor. Kjetil Rekdal’ın öğrencileri ligde oynadığı son 6 maçın 4’ünü kaybetti. İlk 15 haftanın 11 maçında ÜST skora imza atan Valerenga’nın ilginçtir son 10 maçının 9’u ALT neticelendi. Konuk ekipte Jonatan Nation (D, 17/0), Mohammed Abdellaoue (F, 4/1), Morten Berre (OS, 7/1) ve Ivan Nasberg (D, 8/0) kadroda yer almıyor.. Bir tarafta son haftaların formda takımı Bodo Glimt, diğer tarafta formsuz bir süreçten geçen Valerenga.. İbreler ev sahibi eki gösteriyor. Alternatif seçim ise Bodo Glimt’in oyun anlayışı gereği ÜST olacak.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 2.40 oranıyla “Bodo Glimt Kazanır” ve 1.55 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Danny Cruz (OS, 13/2) ve Ruben Imingen (D, 2/0) sakat olmaları nedeniyle forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise Jonatan Nation (D, 17/0), Mohammed Abdellaoue (F, 4/1), Morten Berre (OS, 7/1) ve Ivan Nasberg (D, 8/0) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
2.10  3.10  2.50 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

MUHTEMEL 11’LER

Bodo Glimt: Pavel Londak; Thomas Jacobsen – Brede Moe – Vieux Sané – Kristian Brix (Erik Tonne); Henrik Furebotn – Dominic Chatto – Morten Konradsen; Fitim Azemi – Alexander Sorloth – Trond Olsen.

Valerenga (MAÇ KADROSU): Sascha Burchert, Michael Langer, Alexander Mathisen, Enar Jääger, Robert Lundström, Kjetil Wæhler, Mats Lien Vågan, Simon Larsen, Herman Stengel, Christian Grindheim, Rino Falk Larsen, Ghayas Zahid, Sander Berge, Daniel Fredheim Holm, Rasmus Lindkvist, Deshorn Brown, Elias Mar Omarsson, Daniel Braaten.

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriNorveç

Etiketler: