İddaa Tahmin: 388 Club Brugge – Charleroi

Club Brugge04

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Club Brugge’un son 3 maçı
Club Brugge – Genk: 1-0
Club Brugge – Zulte Waregem: 3-0
Mechelen – Club Brugge: 1-4

Charleroi’nin son 3 maçı
Charleroi – Oostende: 1-1
Gent – Charleroi: 1-3
Charleroi – Lokeren: 1-2

Bu sahada aralarındaki son 3 maç
Club Brugge – Charleroi: 2-0
Club Brugge – Charleroi: 1-0
Club Brugge – Charleroi: 3-1

TAHMİN: Belçika liginde 18. hafta mücadelesi.. 34 puanla 2. sırada bulunan Club Brugge, bu maçı kazanması durumunda lider Gent ile puanları eşitleyecek. Zira Gent bu hafta evinde Zulte Waregem ile 2-2 berabere kalarak beklenmedik bir puan kaybı yaşadı. Çok formda olan Club Brugge, ligde oynadığı son 5 maçını kazanırken, iç sahadaki 8 maçından da galibiyetle ayrılmasını bildi. Son olarak hafta içi Lokeren karsında son dakikada buldukları golle turu geçen taraf oldular. Ev sahibi ekipte savunmadan Stefano Denswil (D, 8/0) cezalı. Ayrıca Laurens De Bock (D, 14/0) sakat.. 12 puanla 21. sırada yer alan Charleroi ise istikrarsız bir takım. Lider Gent’i deplasmanda 3-1 yenip, evinde vasat Lokeren’e 2-1 mağlup oluyorlar. Konuk ekipte Stergos Marinos (D, 16/0), Guillaume Francois (F, 2/0) ve Jessy Galvez (D, 4/0) sakat olmaları nedeniyle forma giyemeyecek.. İki ekip arasında bu sahada oynanan son 7 maçı Club Brugge kazandı. Hafta içi 120 dakika kupa maçı oynayan rakipleri önünde yine 3 puana yakınlar.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Club Brugge Kazanır” ve 2.25 oranıyla “Club Brugge Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (15:30) www.megamacizle.com

* * *
İLK ÜYELİK BONUSU: 300 TL!
ÜSTELİK SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ!!!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte savunmadan Stefano Denswil (D, 8/0) cezalı. Laurens De Bock (D, 14/0) sakat. Ayrıca Felipe Gedoz şüpheli.

Konuk ekipte ise Stergos Marinos (D, 16/0), Guillaume Francois (F, 2/0) ve Jessy Galvez (D, 4/0) sakat olmaları nedeniyle forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.35  4.00  5.00 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

1XBET oranları (Yüksek oran için tıkla)
1.50  4.80  6.70 (ALT 2.40 – ÜST 1.64)

MUHTEMEL 11’LER

Club Brugge (Maç Kadrosu): Sébastien Bruzzese, Sinan Bolat, Michael Cordier – Thomas Meunier, Davy De fauw, Oscar Duarte, Brandon Mechele, Stefano Denswil, Boli Bolingoli – Timmy Simons, Claudemir, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Victor Vazquez, Felipe Gedoz – Lior Refaelov, Abdoulay Diaby, Tuur Dierckx, José Izquierdo, Jelle Vossen, Leandro Pereira.

Charleroi: Mandanda – Zajkov, Martos, Willems, N’Ganga – Marcq, Diandy – Ndongala, Enes Saglik, Tainmont – Perbet.

 

Kategoriler: BelçikaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: