İddaa Tahmin: 319 Gillingham – Colchester

Gillingham01

Pazartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine müthiş banko maçlar ve hazır kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve banko kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

İngiltere Lig 1’de 28 Aralık Pazartesi günü 10 bin kişilik Priestfield Stadı’nda Gillingham ile Colchester kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 319 koduyla yer alan Gillingham – Colchester maçının iddaa tahmini ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Gillingham’ın son 5 maçı
Gillingham – Rochdale: 2-0
Shrewsbury – Gillingham: 2-2
Gillingham – Burton Albion: 0-3
Millwall – Gillingham: 0-3
Swindon Town – Gillingham: 1-3

Colchester’ın son 5 maçı
Colchester – Crewe: 2-3
Burton Albion – Colchester: 5-1
Colchester – Barnsley: 2-3
Rochdale – Colchester: 3-1
Colchester – Southend Utd: 0-2

TAHMİN: İngiltere Lig 1’de 24. hafta mücadelesi.. 44 puanla 3. sırada yer alan Gillingham beklentilerin üstünde iyi bir performans sergileyerek zirve yarışına ortak oldu. Justin Edinburgh’un öğrencileri özellikle gol yollarında çok etkili. 45 golle Peterborough’dan sonra en skor üreten takımlar. İç sahada tek mağlubiyetleri var. O da 37’de 10 kişi kaldıkları ikinci sıradaki Burton Albion’a karşı alındı. Ev sahibi ekipte Cody Mcdonald (F, 15/3) dışında eksik oyuncu bulunmuyor.. 20 puanla son sırada yer alan Colchester ise çok formsuz bir süreçten geçiyor. Mavi-beyazlı ekip son 8 maçını kaybetti! En büyük zaafları kolay gol yemeleri. 57 golle açık ara ligin en çok gol yiyen takımılar. Konuk ekipte Owen Garvan (OS, 11/1) ve Marvin Sordell (F, 16/4) şüpheli. Bu iki futbolcunun durumu maç saati netlik kazanacak.. Bir tarafta gol yollarında sıkıntı yaşamayan ve zirve yarışı veren Gillingham, diğer tarafta son 8 maçını kaybetmiş olan ve ligin en çok gol yiyen takımı Colchester.. Doğal olarak ibreler ev sahibi takımı gösteriyor. Ayrıca ÜST tercihi de gözden ırak tutulmamalı.. Bahisseverlere önerimiz ARTEMİSBET‘in açtığı 1.76 oranıyla “Gillingham Kazanır” ve 1.54 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (17:00) www.megamacizle.com

* * *
BÖYLE BONUS GÖRÜLMEDİ!
1.000 TL İLK ÜYELİK BONUSU SENİ BEKLİYOR!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Cody Mcdonald (F, 15/3) sakatlığı nedeniyle bu maçta da forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise Owen Garvan (OS, 11/1) ve Marvin Sordell (F, 16/4) şüpheli. Bu iki futbolcunun durumu maç saati netlik kazanacak.

İddaa oranları
1.50  3.30  4.30 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

ARTEMİSBET oranları (Yüksek oranlar için tıkla)
1.76  3.70  4.00 (ALT 2.30 – ÜST 1.54)

MUHTEMEL 11’LER

Gillingham: Stuart Nelson, Aaron Morris, Adedeji Oshilaja, Ryan Jackson, John Egan, Brad Garmston, Bradley Dack, Jake Hessenthaler, Josh Wright, Dominic Samuel, Rory Donnelly.

Colchester: Elliot Parish, Matthew Briggs, Joe Edwards, Alex Wynter, Tom Eastman, George Moncur, George Elokobi, Alex Gilbey, Callum Harriott, Darren Ambrose, Chris Porter.

 

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİngiltere

Etiketler: