İddaa Tahmin: 543 Barcelona – Espanyol

Barcelona09

Çarşamba İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlarİddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa tahminleri ve yazarlarımızın banko hazır kuponları sizleri bekliyor.

İspanya Kral Kupası’nda 6 Ocak Çarşamba günü 99 bin kişilik Camp Nou Stadı’nda Barcelona ile Espanyol kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 543 İddaa koduyla yer alan Barcelona – Espanyol maçının iddaa tahmini ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Barcelona’nın içerdeki son 4 maçı
Barcelona – Villarreal: 3-0
Barcelona – Real Sociedad: 4-0
Barcelona – Deportivo: 2-2
Barcelona – Real Betis: 4-0

Espanyol’un deplasmandaki son 4 maçı
Ath. Bilbao – Espanyol: 2-1
Atl.Madrid – Espanyol: 1-0
Celta Vigo – Espanyol: 1-0
Sevilla – Espanyol: 2-0

Aralarındaki son 3 maç
Barcelona – Espanyol: 5-1
Espanyol – Barcelona: 0-2
Espanyol – Barcelona: 0-0

TAHMİN: İspanya Kral Kupası’nda son 16 mücadelesi.. Kupada çift maçlı eleminasyon sistemi uygulandığını belirtelim.. Barcelona’nın transfer yasağından dolayı sezon başından beri oynayamayab temsilcimiz Arda Turan bu maçla formasına kavuşuyor. 18 kişilik maç kadrosuna alınan Arda Turan için teknik direktör Luis Enrique, “Arda kaliteli bir oyuncu. Hem orta sahada hem de kanatta oynayabiliyor. Espanyol karşısında ne kadar süre alacağını bilmiyorum ama yarın Arda oynayacak” ifadelerini kullandı. Ev sahibi ekipte sakatlıkları süren Rafinha (OS, 3/0) kadroda yer almıyor. La Liga’da 12. sırada yer alan Espanyol ise bu sezon deplasmanlarda varlık gösteremiyor. Dış sahada son 5 lig maçını kaybeden Constantin Galca’nın öğrencileri bu karşılaşmalarında sadece 1 gol atabildi. Konuk ekipte Victor Sanchez (OS, 15/1) ve Jose Canas (OS, 11/0) sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. Ayrıca Anaitz Arbilla (D, 7/0) şüpheli.. İki Katalan ekibi hafta sonu lig maçında karşılaştı ve Espanyol’un sahasında oynanan derbi 0-0 golsüz beraberlikle sona erdi. Ancak Messi’nin frikiği ve Suarez’in yakın mesafeden şutunun direkte patladığını belirtmemiz lazım. Arda’lı kadrosu ile Barcelona’nın bu kez rakibine acımayacağını ve sahadan farklı bir skorla ayrılacağını düşünüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz ARTEMİSBET‘in açtığı 1.76 oranıyla “Barcelona Handikap -2” ve 1.62 oranıyla “Barcelona Gol yemeden Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (21:30) www.megamacizle.com

* * *
BÖYLE BONUS GÖRÜLMEDİ!
1.000 TL İLK ÜYELİK BONUSU SENİ BEKLİYOR!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlıkları süren Rafinha (OS, 3/0) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise Victor Sanchez (OS, 15/1) ve Jose Canas (OS, 11/0) sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. Ayrıca Anaitz Arbilla (D, 7/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.55  4.30  3.10 (2 Gol Handikaplı oranlardır)

ARTEMİSBET oranları (Yüksek oranlar için tıkla)
1.76  4.10  3.15 (2 Gol Handikaplı oranlardır)

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

BARCELONA MAÇ KADROSU: Ter Stegen, Masip, Pique, Rakitic, Sergio, Dani Alves, Arda Turan, Iniesta, Suarez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Aleix Vidal, Vermaelen, Mathieu.

ESPANYOL MUHTEMEL 11: Pau; Javi López, Álvaro, Roco, Duarte; Papa Bouba Diop, Abraham; Marco Asensio, Salva Sevilla, Hernán Pérez; Felipe Caicedo.

 

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: