İddaa Tahmin: 128 Celta Vigo – Atletico Madrid

A.Madrid09

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

İspanya La Liga’da 10 Ocak Pazar günü 31 bin kişilik Balaidos Stadı’nda Celta Vigo ile Atletico Madrid kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 128 İddaa koduyla yer alan Celta Vigo – Atletico Madrid maçının iddaa tahmini ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Celta Vigo’nun son 4 maçı
Celta Vigo – Espanyol: 1-0
Granada – Celta Vigo: 0-2
Celta Vigo – Ath. Bilbao: 0-1
Malaga – Celta Vigo: 2-0

Atletico Madrid’in son 4 maçı
Atl.Madrid – Ath. Bilbao: 2-1
Malaga – Atl.Madrid: 1-0
R.Vallecano – Atl.Madrid: 0-2
Atl.Madrid – Levante: 1-0

Bu sahada aralarındaki son 2 maç
Celta Vigo – Atletico Madrid: 0-2
Celta Vigo – Atletico Madrid: 2-0

TAHMİN: İspanya La Liga’da 19. hafta mücadelesi.. 41 puanla 2. sırada yer alan Atletico Madrid, son 8 lig maçının 7’sini kazanmasını bildi. Yenildikleri Malaga maçında ise 10 kişi kaldıklarını ve 87’de gol yediklerini hatırlatalım. Teknik direktör Diego Simeone’yi artık ezberledik. Özellikle dış saha maçlarında savunma güvenliğinden ödün vermeden kontrollü bir futbol ile sonuca gidiyorlar. Bu oyun anlayışı gereği deplasmanda oynadıkları maçlar hep kısır sonuçlanıyor. 9 dış saha maçında sadece 1 maç ÜST ve KG Var sonuçlandı!.. Madrid ekibinde sakatlığı bulunan Tiago (OS, 13/1) ve Oliver Torres (OS, 13/0) kadroda yer almıyor.. 31 puanla 5. sırada yer alan Celta Vigo ise son iki maçında A.Bilbao ve Malaga’ya gol atamadan mağlup olarak taraftarını üzdü. Bu yenilgilerde 8 gol ve 5 asistle takıma önemli katkı sağlayan Nolito’nun sakatlığının da payı var. Eduardo Berizzo’nun öğrencileri ligde oynadığı son 5 maçta ALT skora imza attı. Ev sahibi ekipte Blanco (Kaleci, 3 maç) cezalı. Ayrıca Fontas (D, 7/1) ve sol kanat oyuncusu Nolito (F, 15/8) sakatlık nedeniyle yine forma giyemeyecek.. Kontrollü bir futbol beklediğimizden ALT tercihini öncelikle değerlendirmenizi istiyoruz. Alternatif seçim arayanlar cazip oranı ile Atletico Madrid’in tek farklı kazanmasını düşünülebilir.. Bahisseverlere önerimiz GRANDBETTİNG‘in açtığı 1.54 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 3.50 oranıyla “Atletico Madrid Handikap 0” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-1

CANLI İZLE: (21:30) www.megamacizle.com

* * *
İLK ÜYELİK BONUSU: 400 TL
GRANDBETTİNG’İN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Blanco (Kaleci, 3 maç) cezalı. Ayrıca Fontas (D, 7/1) ve en skorer oyuncu olan Nolito (F, 15/8) sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise sakatlığı bulunan Tiago (OS, 13/1) ve Oliver Torres (OS, 13/0) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
3.60  3.20  1.65 (ALT 1.45 – ÜST 1.95)

GRANDBETTİNG oranları (Yüksek oranlar için tıkla)
4.63  3.32  1.93 (ALT 1.54 – ÜST 2.46)

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

CELTA VIGO: Sergio Alvarez; Hugo Mallo, Sergi Gomez, Cabral, Jonny; Radoja, Wass, Bongonda, Pedro Hernandez, Orellana, Iago Aspas.

ATLETICO MADRID: Oblak; Juanfran, Godin, Gimenez, Filipe Luis; Koke, Gabi, Augusto; Vietto, Griezmann, Carrasco.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: