İddaa Tahminleri: 164 Go Ahead Eagles – Jong PSV

Go Ahead Eagles

Cuma iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa yorumları, Banko maçlar ve İddaa tahminleri ile hedefimiz yine kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri her daim ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa tahminleri ve yazarlarımızın banko hazır kuponları sizleri bekliyor.

Hollanda ikinci liginde 15 Ocak Cuma günü 6 bin 750 kişilik De Adelaarshorst Stadı’nda Go Ahead Eagles ile Jong PSV kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 164 İddaa koduyla yer alan Go Ahead Eagles – Jong PSV maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Go Ahead Eagles’ın son 4 maçı
Volendam – Go Ahead Eagles: 1-0
Go Ahead Eagles – Helmond: 1-1
Nac Breda – Go Ahead Eagles: 0-1
Go Ahead Eagles – F.Sittard: 0-2

Jong PSV’nin son 4 maçı
Den Bosch – Jong PSV: 0-0
Jong PSV – Nac Breda: 0-3
Jong PSV – Almere: 3-4
Eindhoven – Jong PSV: 2-0

TAHMİN: Hollanda 2. liginde 19. hafta mücadelesi.. İlk yarıyı 31 puanla 6. sırada bitiren Go Ahead Eagles, ligin son haftalarında peş peşe puan kayıpları yaşamasa çok daha iyi yerlerde olabilirdi. Sarı-kırmızılı ekip son 6 lig maçında sadece 4 puan toplayınca devre arasında kötü gidişata dur demek için bir takım girişimlerde bulunuldu. Yardımcı hocalık görevine daha önce alt yapıda görev alan ve oyuncularla arası iyi olan Harry Decheiver getirildi. Ayrıca devre arası transfer döneminde Utrecht’ten sağ kanat oyuncusu Adam Sarota ve daha önce Excelsior ile Den Bosch formaları giyen hücum oyuncusu Darren Maatsen kadroya dahil edildi. Geçen hafta hem yeni transferleri görmek, hem de bu maça haızrlanmak adına yapılan özel karşılaşmada MGK Nijkerk’i 6-0 yenerek moral depoladılar.. Ev sahibi ekipte sakatlığı nedeniyle orta saha oyuncusu Chris David (OS, 8/1) kadroda yer almıyor.. PSV’nin B takımı olan Jong PSV ise çok genç oyunculardan kurulu bir kadro ile mücadele verdiği için fizik gücü anlamında rakipleriyle boy ölçüşemiyorlar. İlk yarıyı 18 puanla 16. sırada tamamlayan Jong PSV’de hücum oyuncusu Moussa Sanoh (F, 13/3) forma giyemeyecek.. Konuk ekip ligde oynadığı son 5 maçında sadece 1 puan alabilmişti.. Go Ahead Eagles için devre arası ilaç gibi geldi diyebiliriz. Yaşanan düşüşe yapılan minik operasyonlarla müdahale edildi. Tekrar eksi havalarını yakalamak adına bugün karşılarında çok uygun bir rakip var. Kazanmamaları için bir neden görünmüyor.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.45 oranıyla “Go Ahead Eagles Kazanır” ve 2.20 oranıyla “Go Ahead Eagles Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (21:00) www.megamacizle.com

* * *
RİVALO’DAN İLK ÜYELİK BONUSU: 250 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı nedeniyle orta saha oyuncusu Chris David (OS, 8/1) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise hücum oyuncusu Moussa Sanoh (F, 13/3) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.25  4.60  5.50 (ALT 2.05 – ÜST 1.40) Handikaplı seçenek yok!

RİVALO oranları (Yüksek oranlar için tıkla)
1.45  4.50  6.00 (ALT 2.30 – ÜST 1.55) Handikaplı 1 @ 2.20

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Go Ahead Eagles: Zwarthoed; Teijsse, Schenk, Vriends, Nieuwpoort; Duits, Sarota, Van Ewijk; Wolters, De Kogel, Maatsen.

Jong PSV: Bertrams; Alberto, Koch, Hermannsson, Carolina; Duarte, Paal, Leemans; Boljevic, Lundqvist, Da Silva.

 

 

 

 

.

Kategoriler: FeaturedHollandaİddaa Tahminleri

Etiketler: