İddaa Tahmin: 467 Türkiye – İsveç

Turkiye04

Perşembe iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

Hazırlık karşılaşmasında 24 Mart Perşembe günü 32 bin kişilik Antalya Arena’da Türkiye ile İsveç kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 467 İddaa koduyla yer alan Türkiye – İsveç maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Türkiye’nin içerdeki maçları (EURO 2016 Elemeleri)
Türkiye – Çek Cumhuriyeti: 1-2
Türkiye – Kazakistan: 3-1
Türkiye – Letonya: 1-1
Türkiye – Hollanda: 3-0
Türkiye – İzlanda: 1-0

İsveç’in deplasmandaki maçları (EURO 2016 Elemeleri)
Avusturya – İsveç: 1-1
Karadağ – İsveç: 1-1
Moldova – İsveç: 0-2
Rusya – İsveç: 1-0
Liechtenstein – İsveç: 0-2

Aralarındaki son maç
Türkiye – İsveç: 2-1 (Hazırlık maçı – 05.03.2014)

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

A Milli Futbol Takımı’nda Fenerbahçe’de forma giyen kaleci Volkan Demirel Fatih Terim tarafından yine kadroya çağrılmadı. Ayrıca hafif sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Onur Kıvrak ve Serdar Aziz’in oynamaları beklenmiyor.

Konuk ekipte ise dünyaca ünlü süper yıldız Zlatan Ibrahimovic (F, 111/62) kadroya dahil edilmedi.

İddaa oranları
1.80  3.10  3.10 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.95  3.30  4.10 (ALT 1.60 – ÜST 2.30)

İDDAA TAHMİNLERİ: EURO 2016 Elemeleri A Grubu’nda en iyi 3. olarak Fransa biletini alan A Milli Futbol Takımımız büyük bir başarıya imza atarak ülkeyi sevince boğmuştu. Grupta 3. olmak tabii ki büyük başarı değil, ancak grup maçlarına çok kötü başlayan ve gitme umudunu mucizelere bırakan bir Türkiye’nin son maçlarda gösterdiği performans alkışı sonuna kadar hak etti.. Fenerbahçe’de forma giyen kaleci Volkan Demirel, Fatih Terim tarafından yine kadroya çağrılmadı. Ayrıca hafif sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Onur Kıvrak ve Serdar Aziz’in oynamaları beklenmiyor.. EURO 2016 Elemeleri G Grubu’nda Avusturya ve Rusya’nın arkasından grubu 3. sırada bitiren İsveç ise play-off maçlarında Danimarka’yı eleyerek Fransa’ya gitmeye hak kazandı. Konuk ekipte dünyaca ünlü süper yıldız Zlatan İbrahimoviç’in (F, 111/62) kadroya dahil edilmemiş olması kuşkusuz bizim için büyük avantaj olacak. Bir de ülkemizde yaşanan iki bombalama olayı ve son olarak Belçika’da patlayan bombalar İsveçli futbolcuları ister istemez tedirgin kılacaktır. Bu psikolojik koşullarda A Milli Futbol Takımımız’ın rakibine göre daha etkili olacağını düşünüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.95 oranıyla “Türkiye Kazanır” ve 1.90 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (20:45) www.megamacizle.com

* * *
İLK ÜYELİK BONUSU: 300 TL!
MODABET’İN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Türkiye: Volkan Babacan, Gökhan, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner, Selçuk, Ozan, Arda Turan, Oğuzhan, Volkan Şen, Cenk Tosun.

İsveç: Hopf, Lustig, Lindelöf, Granqvist, Augustinsson, Jimmy Durmaz, Lewicki, Kallström, Erkan Zengin, Guidetti, Marcus Berg.

 

 

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriİsveçTürkiye

Etiketler: