İddaa Tahminleri: 560 Norrkoping – Helsingborg

Norrkoping02

Pazartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük Banko maçlar hazırladık. İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

1000 TL BONUS KAZANMAK İÇİN TIKLAYIN!

İsveç liginde 2 Mayıs Pazartesi günü 17 bin kişilik Nya Parken Stadı’nda Norrkoping ile Helsingborg kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 560 İddaa koduyla yer alan Norrkoping – Helsingborg maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Norrkoping’in ligdeki maçları
Malmö – Norrköping: 3-1
Norrköping – Kalmar: 4-1
Hacken – Norrköping: 1-2
Norrköping – AIK: 4-1
Falkenbergs – Norrköping: 2-1
Norrköping – Hammarby: 3-1

Helsingborg’un ligdeki maçları
Gefle – Helsingborg: 1-1
Helsingborg – Örebro: 1-3
Hammarby – Helsingborg: 5-1
Helsingborg – Falkenbergs: 3-1
Kalmar – Helsingborg: 2-3
Helsingborg – AIK: 2-1

Aralarındaki son 2 maç
Helsingborg – Norrkoping: 3-1
Norrkoping – Helsingborg: 3-2

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Nilsson (Kaleci, 5 maç) ile Kujovic (F, 3/1) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise Matt Pyzdrowski (Kaleci, 3 maç) ve Viktor Ljung (D, 1/0) forma giyemeyecek. Ayrıca Carl Johansson (D, 6/2) ve Peter Larsson (D, 2/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.35  3.60  5.50 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

BETPAS oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
1.52  4.50  5.50 (ALT 2.46 – ÜST 1.50)

İDDAA TAHMİNLERİ: İsveç liginde 7. hafta mücadelesi.. Geçen senenin şampiyonu olan Norrköping, 6 maçta 4 galiibyet alarak liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Jan Andersson’un öğrencileri skor üretmekte hiçbir sıkıntı yaşamıyor ancak oyun anlayışları gereği savunmada hatalar da yaptıklarından kalelerinde her maç gol gördüler. Norrköping’in ligdeki tüm maçları KG VAR ve ÜST sonuçlandı. Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Nilsson (Kaleci, 5 maç) ile Kujovic (F, 3/1) kadroda yer almıyor. Efsane golcülerden Henrik Larsson’un çalıştırdığı Helsingborg ise 10 puanla 6. sırada yer alıyor. Son 3 maçını kazanma başarısı gösteren Henrik Larsson’un öğtencileri aynı Norrkoping gibi gollü karşılaşmalara imza atıyor. Konuk ekibin de ligde oynadığı tüm maçlar KG VAR ve ÜST  bitti. Geçen sene iki takımın aralarında oynadığı maçlar çok keyifli geçmiş ve bol gollü neticelenmişti. Yine benzer bir skor görmemiz bizi şaşırtmayacaktır.. Bahisseverlere önerimiz BETPAS‘ın açtığı 1.64 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 1.50 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 250 TL!
BETPAS’IN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Norrkoping: Vaikla – Wahlqvist – Johansson – Fjoluson – Telo – Tkalcic – Blomqvist – Tekie – Sjolund – Nyman – Andersson.

Helsingborg: Chencinski; Bindelöv, Johansson, Jensen, Adam Eriksson; Atakora, Wede, Bojanic, Carl Wede; Larsson, Rusike.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİsveç

Etiketler: