İddaa Tahminleri: 416 Pumas UNAM – Deportivo Tachira

Pumas01

Salı İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak. İddaa analiz ve yorumlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

1000 TL BONUS KAZANMAK İÇİN TIKLAYIN!

Libertadores Kupası’nda 4 Mayıs Çarşamba sabahı 62 bin kişilik Olimpico Universitario Stadı’nda Pumas Unam ile Deportivo Tachira kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 416 İddaa koduyla yer alan Pumas Unam – Deportivo Tachira maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Pumas Unam’ın içerdeki maçları (Libertadores)
Pumas UNAM – Emelec: 4-2
Pumas UNAM – Tachira: 4-1
Pumas UNAM – Olimpia: 4-1

Deportivo Tachira’nın deplasmandaki maçları (Libertadores)
Emelec – Tachira: 2-0
Pumas UNAM – Tachira: 4-1
Olimpia – Tachira: 4-0

Bu sene aralarındaki maçlar
Tachira – Pumas UNAM: 2-0
Pumas UNAM – Tachira: 4-1
Tachira – Pumas UNAM: 1-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi takımda ilk maçta kırmızı kart gören savunma oyuncusu Marcelo Alatorre kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.10  5.50  12.50 (ALT 2.50 – ÜST 1.25)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.20  6.00  12.50 (ALT 2.35 – ÜST 1.55)

İDDAA TAHMİNLERİ: Libertadores Kupası’da Çeyrek Final’e çıkma mücadelesi.. Venezuela’da oynanan ilk maçı ev sahibi Deportivo Tachira 1-0 kazanmıştı. Dengeli giden oyunda 50. dakikada Yuber Mosquera maçın skorunu ilan eden golü attı. İki takım bu tur öncesi aynı grupta yer almıştı. Meksika ekibi Pumas UNAM grubu 15 puanla lider bitirken, bugünkü rakibi Deportivo Tachira 9 puanla 2. sırada yer almıştı. Meksika temsilci Pumas UNAM iç sahada çok etkili bir takım. Libertadores’te içerde oynadığı tüm maçlarını handikaplı yenmesini bildi. Bu sahada 1.5 önce Tachira’yı 4-1 mağlup etmişti. Müthiş seyirci desteği ile yine kazanmasını bileceklerdir. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.55 oranıyla “İlk Yarı 1” ve 1.60 oranıyla “Pumas UNAM Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (05:45) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
MODABET’İN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Pumas UNAM: Alejandro Palacios; Jose Van Rankin, Gerardo Alcoba, Dario Veron, Luis Fuentes; Alejandro Castro, Ismael Sosa, Hiber Ruiz, Matias Britos; Fidel Martinez, Eduardo Herrera.

Deportivo Tachira: Jose Contreras; Pablo Camacho, Wilker Angel, Williams Martinez, Yuber Mosquera; Francisco Flores, Carlos Cermeno, Edgar Perez, Jorge Rojas; Jose Reyes, Sergio Herrera

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleri

Etiketler: