İddaa Tahminleri: 445 Haugesund – Odds BK

Odds03

Çarşamba İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık. İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

1000 TL BONUS KAZANMAK İÇİN TIKLAYIN!

Norveç liginde 11 Mayıs Çarşamba günü 9 bin kişilik Haugesund Stadı’nda Haugesund ile Odds BK kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 445 İddaa koduyla yer alan Haugesund – Odds BK maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Haugesund’un ligdeki son 4 maçı
Bodo/Glimt – Haugesund: 3-4
Haugesund – Stabaek: 3-1
Viking – Haugesund: 3-2
Haugesund – Molde: 3-3

Odds BK’nın ligdeki son 4 maçı
Sogndal – Odds BK: 0-1
Odds BK – Lilleström: 1-3
Stabaek – Odds BK: 1-2
Odds BK – Bodo/Glimt: 2-1

Bu sahada oynanan son 3 maç
Haugesund – Odds BK: 3-1
Haugesund – Odds BK: 1-2
Haugesund – Odds BK: 1-2

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Tor Arne Andreassen (OS, 1/1) kadroda yer almıyor. Ayrıca Sverre Bjorkkjaer (D, 1/0) ve Nemanja Tubic (D, 2/0) şüpheli.

Konuk ekipte ise hafif sakatlığı bulunan Jone Samuelsen’in (OS, 8/1) oynama ihtimali zayıf.

İddaa oranları
2.90  3.20  1.85 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
3.45  3.35  1.95 (ALT 1.95 – ÜST 1.80)

İDDAA TAHMİNLERİ: Norveç liginde 10. hafta mücadelesi.. 14 puanla 7. sırada bulunan Haugesund, oldukça gollü karşılaşmalara imza atan bir takım. Molde ile birlikte ligin en çok gol atan takımı olan Mark Dempsey’in öğrencileri, kalesinde de bolca pozisyon veriyor. Mavi-beyazlı ekibin ligde oynadığı son maçı “3.5 Gol Üstü” sonuçlandı. Ev sahibi takımda sakatlığı bulunan Tor Arne Andreassen (OS, 1/1) kadroda yer almıyor. Ayrıca Sverre Bjorkkjaer (D, 1/0) ve Nemanja Tubic (D, 2/0) şüpheli.. Geçen sezon gollü maçlara imza atan Odds BK ise bu sezon ligin başlarında kısır skorlar elde etse de son maçlarında 2.5 Gol barajını aşan sonuçlar aldı. 20 puanla Rosenborg’un arkasında ikinci sırada yer alan siyah-beyazlı ekip, deplasmanda oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik aldı.. Konuk takımda hafif sakatlığı bulunan Jone Samuelsen’in (OS, 8/1) oynama ihtimali zayıf.. Haugesund’un oyun yapısı gereği gollü bir maç beklentimiz var.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.65 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 1.80 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-2

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
MODABET’İN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

HAUGESUND: Bratveit – Skjerve, Ekong, Myrestam – Haraldseid, Maeland, Kiss, Hajradinovic, Stolas – Miljeteig, Agdestein.

ODDS BK: Rossbach; Ruud, Semb, Hagen, Grogaard; Nordkvelle, Oldrup, Berg; Zekhnini, Occean, Bentley.

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriNorveç

Etiketler: