İddaa Tahminleri: 370 Luzern – Basel

Basel07

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. İsviçre liginde 7 Ağustos Pazar günü 17 bin kişilik Swissporarena Stadı’nda Luzern ile Basel kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 370 İddaa koduyla yer alan Luzern – Basel maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BEDAVA BONUS

Luzern’in ligdeki maçları
Lugano – Luzern: 1-2
Luzern – Grasshoppers: 4-3

Basel’in ligdeki maçları
Basel – Sion: 3-0
Vaduz – Basel: 1-5

Geçen sezon aralarındaki maçlar
Luzern – Basel: 1-3
Basel – Luzern: 3-0
Basel – Luzern: 3-0
Luzern – Basel: 4-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlanan Puljic (D, 2/1) forma giyemeyecek. Ayrıca Thiesson (D) ve Affolter (D, 1/0) şüpheli.

Konuk ekipte ise sezon başından beri kadroda olmayan Serey Die (OS), Akanji (D), Sporar (F) ve Bua (OS) yine yoklar.

İddaa oranları
3.10  3.30  1.75 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
3.90  3.90  1.85 (ALT 2.35 – ÜST 1.55)

İDDAA TAHMİNLERİ: İsviçre liginde 3. hafta mücadelesi.. Son 7 yılın şampiyonu olan Basel bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adayı konumunda. 50 yaşındaki teknik direktör Urs Fischer ile yola devam kararı alan Basel, ilk hafta içerde Sion’u 3-0 mağlup ederken, geçen hafta da deplasmanda Vaduz’u 5-1 yenerek iyi bir başlangıç yaptı. Basel transfer döneminde 19 yaşındaki Kamerun asıllı forvet Embolo’yu Alman ekibi Schalke’ye 27 milyon Euro’ya satarak kasasını doldurdu. Bu açığı daha önce bu ligde Young Boys forması ile gol kralı olan Seydou Doumbia’yı Roma’dan kiralayarak dolduran Basel, ayrıca Molde’de başarılı işlere imza atan Mohamed Elyounoussi’yi alarak (Hücuma dönük orta saha) hücum bölgesini zengileştirdi. Savunma bölgesine ise Balanta (Stoper), Riveros (Sol Bek – 18 yaşında) ve Omar Gaber (Sağ Bek) takviyesi yapıldı.. Geçen sezon ligi 3. sırada tamamlayan Luzern de aynı Basel gibi 6 puanda. İlk hafta Luzern’i içerde 2-1 yendiler, ikinci hafta ise Grasshoppers’ı 4-3 ile geçtiler. Üç gün önce 1-1’in rövanşında UEFA Avrupa Ligi’nde İtalyan ekibi Sassuolo’ya deplasmanda 3-0 yenilerek tura veda ettiler. Ev sahibi ekipte geçen hafta sakatlanan Puljic (D, 2/1) forma giyemeyecek. Ayrıca Thiesson (D) ve Affolter (D, 1/0) şüpheli.. Sezona süper başlayan kaptan Matias Delgado önderliğinde Basel’den gollü bir galibiyet bekliyoruz. Sıralamamız önce ÜST, sonra 2.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.55 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 1.85 oranıyla “Basel Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-3

CANLI İZLE: (14:45) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
KRAL BONUSU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

LUZERN: Zibung, Ricardo Costa, Lustenberger, Affolter, Neumayr, Jantscher, C. Schneuwly, Hyka, Kryeziu, Haas, M. Schneuwly.

BASEL: Vaclik – Traore, Balanta, Suchy, Gaber – Xhaka, Zuffi – Steffen, Delgado, Elyounoussi – Doumbia (Janko).

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİsviçre

Etiketler: