İddaa Tahminleri: 157 Real Madrid – Athletic Bilbao

real-madrid11

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. İspanya La Liga’da 23 Ekim Pazar günü Real Madrid ile Athletic Bilbao kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 157 İddaa koduyla yer alan Real Madrid – Athletic Bilbao maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve günlük garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BONUS

Real Madrid’in ligdeki son 4 maçı
Real Madrid – Villarreal: 1-1
Las Palmas – Real Madrid: 2-2
Real Madrid – Eibar: 1-1
Real Betis – Real Madrid: 1-6

Athletic Bilbao’nun ligdeki son 4 maçı
Granada – Athletic Bilbao: 1-2
Athletic Bilbao – Sevilla: 3-1
Malaga – Athletic Bilbao: 2-1
Athletic Bilbao – Real Sociedad: 3-2

Bu sahada aralarındaki son 4 maç
Real Madrid – Athletic Bilbao: 5-1
Real Madrid – Athletic Bilbao: 3-1
Real Madrid – Athletic Bilbao: 5-0
Real Madrid – Athletic Bilbao: 4-2

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Ramos (D, 6/2), Modric (OS, 4/1) ve Casemiro (OS, 3/0) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise savunmadan Balenziaga (D, 7/1) cezalı. Ayrıca en skorer isim olan Aduriz (F, 8/5), Kepa (Kaleci, 4 maç), Boveda (D, 4/0), Yeray (D, 4/0) ve De Marcos (OS, 7/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.45  3.40  4.60 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

RİVALO oranları (350 TL BONUS için TIKLA)
1.60  4.10  5.25 (ALT 2.25 – ÜST 1.65)

İDDAA TAHMİNLERİ: İspanya La Liga’da 9. hafta mücadelesi.. 18 puanla 3. sırada bulunan Real Madrid, ligde 3 maçlık seri beraberlik sonrası Real Betis’i deplasmanda 6-1 yerenek üzerindeki ölü toprağı attı. Zinedine Zidane’nın öğrencileri hafta içi de Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Legia Varşova’yı 5-1 ile geçti. Farklı skora rağmen kalelerinde bekletilerin üzerinde pozisyon vermeleri kafalarda biraz soru işaretleri bıraktı. Ramos ve Modric’in eksikliğinde bu sıkıntılar daha çok yaşanacak gibi duruyor.. 15 puanla 6. sırada yer alan Athletic Bilbao ise son 6 lig maçında 5 galibiyet almasını bildi. Gollü maçlara imza atan Bask ekibinin son 5 maçı KG Var ve ÜST sonuçlandı. Takımın en skorer ismi Aduriz’in sakatlığı bu maç öncesi en büyük dezavantajları olacak.. İki ekibin bu sahada oynadığı maçlarda hep gollü skorlar görüyoruz. Yine bir benzerini yaşamamız olası duruyor.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.35 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 1.80 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 350 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Real Madrid: Keylor Navas, Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo, Kovacic, Kroos, Isco (James), Cristiano Ronaldo, Bale, Benzema.

Athletic Bilbao: Iraizoz; Lekue, Etxeita, Laporte, Saborit; Iturraspe, San Jose; Williams, Raul Garcia, Susaeta; Sabin Merino (Muniain).

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: