İddaa Tahminleri: 129 Barcelona – Granada

barcelona12

Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. İspanya La Liga’da 29 Ekim Cumartesi günü Barcelona ile Granada kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 129 İddaa koduyla yer alan Barcelona – Granada maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BONUS

Barcelona’nın ligdeki son 4 maçı
Sport.Gijon – Barcelona: 0-5
Celta Vigo – Barcelona: 4-3
Barcelona – Deportivo: 4-0
Valencia – Barcelona: 2-3

Granada’nın ligdeki son 4 maçı
Alaves – Granada: 3-1
Granada – Leganes: 0-1
Atletico Madrid – Granada: 7-1
Granada – Sport.Gijon: 0-0

Aralarındaki son 4 maç
Barcelona – Granada: 6-0
Granada – Barcelona: 1-3
Barcelona – Granada: 4-0
Granada – Barcelona: 0-3

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı olan Pique (D, 7/2), Alba (D, 5/0), Mathieu (D, 4/1) ve Iniesta (OS, 5/0) forma giyemeyecek. Ayrıca Arda Turan (OS, 8/2) ve Vidal (OS, 1/0) şüpheli.

Konuk takımda ise Gaston Silva (D, 6/0) ve Foulquier (D, 3/0) kadroda yer almıyor. Ayrıca savunma oyuncuları Tito (D, 9/0) ve Vezo (D, 6/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.65  4.50  2.65 (3 Gol Handikaplı oranlardır)

RİVALO oranları (350 TL BONUS için TIKLA)
1.85  4.70  2.70 (3 Gol Handikaplı oranlardır)

İDDAA TAHMİNLERİ: İspanya La Liga’da 10. hafta mücadelesi.. 19 puanla ligde 3. sırada bulunan Barcelona, geçen hafta önce Şampiyonlar Ligi’nde M.City’i 4-0, sonra da La Liga’da Valencia’yı 3-2 mağlup ederek taraftarını sevindirdi. Messi ve Suarez oldukça formda görüntü verirken, Brezilyalı yıldız Neymar bu iki maçta skor üretemedi. Katalan ekibinde sakatlığı olan Pique (D, 7/2), Alba (D, 5/0), Mathieu (D, 4/1) ve Iniesta (OS, 5/0) forma giyemeyecek. Ayrıca Arda Turan (OS, 8/2) ve Vidal (OS, 1/0) şüpheli.. Ligde galibiyeti bulunmayan tek takım olan Granada ise 3 puan ile son sırada yer alıyor. Alınan kötü sonuçlar sonrası teknik direktör değişimi yaşandı ve koltuğa Lucas Alcaraz oturdu. Ancak yeni hoca ile de 2 maçta sadece 1 puan alınırken, A.Madrid deplasmanında 7-1’lik bir hezimet yaşandı. Devre arasında gerekli takviyeler yapılmaz ise kümede kalmaları mucize olur. Konuk takımda Gaston Silva (D, 6/0) ve Foulquier (D, 3/0) kadroda yer almıyor. Ayrıca savunma oyuncuları Tito (D, 9/0) ve Vezo (D, 6/0) şüpheli.. Barcelona eksiklerine rağmen, rakip çok vasat olduğu için, handikaplı skor yakalamakta zorlanmayacaktır.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.40 oranıyla “Barcelona Handikap -2” ve 1.85 oranıyla “Barcelona Handikap -3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 4-0

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 350 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne; Busquets, Rakitic, Andre Gomes; Messi, Suarez, Neymar.

Granada: Ochoa; Isaac Cuenca, Ruben Vezo, Lomban, Saunier, Gabriel Silva; Agbo Uche, Angban; Kravets, Bueno, Ponce.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: