İddaa Tahminleri: 426 Sheffield Utd – Walsall

sheffield-united

Salı İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak.. İngiltere Lig 1’de 29 Kasım Salı günü Sheffield Utd ile Walsall kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 426 İddaa koduyla yer alan Sheffield Utd – Walsall maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve bugünün banko maçlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz garanti kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 350 TL BONUS

Sheffield United’ın içerdeki son 4 maçı
Sheffield Utd – Port Vale: 4-0
Sheffield Utd – MK Dons: 2-1
Sheffield Utd – Shrewsbury: 2-1
Sheffield Utd – Bury: 1-0

Walsall’ın deplasmandaki son 4 maçı
Gillingham – Walsall: 1-1
Swindon – Walsall: 0-2
MK Dons – Walsall: 1-1
Rochdale – Walsall: 4-0

Bu sahada aralarındaki son 2 maç (Lig)
Sheffield Utd – Walsall: 1-1
Sheffield Utd – Walsall: 2-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Mark Duffy (OS, 18/3), Jake Wright (D, 13/0) ve James Wilson (D, 6/1) şüpheli.

Konuk takımda ise sakatlığı bulunan Maz Kouhyar (OS, 5/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.30 3.75 6.25 (ALT 1.75 – ÜST 1.60)

RİVALO oranları (350 TL BONUS için TIKLA)
1.40 4.30 6.70 (ALT 1.95 – ÜST 1.75)

İDDAA TAHMİNLERİ: İngiltere Lig 1’de 20. hafta mücadelesi.. 38 puanla 3. sırada yer alan Sheffield Utd, bu maçı kazanması durumunda ikincilik koltuğunu Bolton’dan yine almış olacak. Geçen hafta sonu Charlton deplasmanında son dakikada yedikleri golle sahadan 1-1 ile ayrılmak zorunda kalan Chris Wilder’in öğrencileri, iç sahada çok daha farklı oynuyor. Taraftarı önünde son 7 lig maçını kazanan ev sahibi ekipte Mark Duffy (OS, 18/3), Jake Wright (D, 13/0) ve James Wilson (D, 6/1) şüpheli.. 23 puanla 17. sırada bulunan Walsall ise 5 maçtır galibiyete hasret. Son iki karşılaşmada gol dahi atamayan Jonathan Whitney’in talebeleri, dış sahada oynadığı 9 maçın sadece 1’inden ÜST skorla ayrıldı. Konuk takımda sakatlığı bulunan Maz Kouhyar (OS, 5/0) forma giyemeyecek.. Gerek form durumu, gerek iç saha avantajı, gerekse kadro kalitesi ile ev sahibi Sheffield Utd maçta ağır basan taraf.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.40 oranıyla “Sheffield United Kazanır” ve 1.95 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (22:45) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 350 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Sheffield Utd: Simon Moore; Jack O’Connell, Kieron Freeman, Ebanks-Landell, Danny Lafferty, John Fleck, Chris Basham, Paul Coutts, Mark Duffy, Billy Sharp, Leon Clarke.

Walsall: Neil Etheridge; Joe Edwards, Scott Laird, James O’Connor, Jason McCarthy, Adam Chambers, Kevin Toner, Erhun Öztümer, Kieron Morris, Josh Ginnelly, Andreas Makris.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİngiltere

Etiketler: